Deníček uživatele smoulinka

21.03.2010

Ahoj holky Cekame prvni miminko a tak jsem dost vydesena a mam o neho strach,jsme ve 4 tt a obcas me poboliva v podbrisku jako kdyz to mam dostat nekdy vic nekdy min??

Ahojky neboj se mě ze začátku podbřišek také pobolíval.Hlavně zažeň tyhle ošklivé černé myšlenky,netrap se a těš se na miminko.

zvětšuje se ti děloha což může takhle bolet, já to měla první tři měsíce a kolikrát jsem se musela znovu posadit, když jsem se prudce postavila, nebo při cestě z práce odpočívat, jak nešlo chodit. Takže se neboj, spíš je to dobře že tvoje tělo vytváří prostor pro mimíska.
Nemysli na nic špatného a užívej si svůj nový jiný stav :-) hodně zdravíčka

niceho se neboj,je to opravdu normalni.Ja jem ted ve 32tt a na zacatku jsem byla dost vydesena,protoze me taky bolel podbrisek jako na MS a bolelo to me opravdu dost,tak jsem se modlila,aby to nic nebylo a to cekam sve druhe dite.Doma uz mi lita male ditko,takze bylo tezke se vice setrit,ale musela jsem a hodne pomohl manzel.Na ty bolesti mi trosku pomahaly ledove obklady s rucnikem,kdy jsem to prilozila a trosku mi to ulevilo.Bolesti mi trvaly a ted nevim presne do asi 12tt.Sem tam povolily a sem tam zase v plne sile :00: U doktora bylo vzdy vse v poradku.Postupem casu to slablo a slablo a dnes uz jen citim jak malej kope a radi v brise,ale bolest absolutne zadna.Je to normalni,neboj se.Tehdy mi doktor taky rikal,ze t jenormalni,ze v tele se vsechn meni a nektere telo je holt citlivejsi.Jen se nesmi krvacet a to bylo prvni c me me Dr.na kontrole vzdy ptal.Hodne stesti a mejte se krasne s mimskem!! :a:

Ahojky, neboj to je uplne normalne. Roztahuje se deloha, miminko roste a potrebuje misto, takze zadny strach. Budes to jeste delsii dobu pocitovat, ale jak rikam, je to normalne a u prvorodicek je deloha stuhla, tak proto, to citis, jak kdyby si mela dostat mesicky. Ja to mela taky na zacatku :€O: ,trvalo to cca 3 mesice, pak uz dobre... tedka sem uz v 36 tt a termin mame cca za 4 tydny. Drz se. Pa. Katka

13.03.2010

Ahoj holky predevsim vsem dekuju za komentare a gratulace.Chtela jsem se zeptat je to nase prvni a tak moc nevim jen to co vyctu ale zkusenost je zkusenost.To ze jsem unavena a ospala,ze me boli prsa

Ahoj, já jsem ted v 12 tt a řekla bych, že je mi čím dál hůř než líp... každá to má asi jinak... Teď jsem schopná spát ve stoje, oči mě bolej, hlava, chytla jsem rýmičku a to jsem se manželovi před týdnem smála! Navíc horečka, sice jenom zvýšená, ale zabíjí mě to! No a o žaludku ani nemluvím. Ten se mi zvedá při každým jídle! Připadám si jako hypochondr! Jenhom vzdychám a fnukám... Hormony jsou potvora... Tak bojuj a modli se, at je to pořád lepší a lepší! (to jsme si hezky postěžovala :s:

tak já jsem těhu potřetí a takhle zle mi bylo až teď.Hodně mi pomáhal zázvorový čaj,mají ovocné příchutě a doporučila mi ho dr.Do třetího měsíce mě to přešlo.Příjemné těhulkování.Ahoj

já jsem si teď ještě vzpoměla, že tady holky psaly, že taky pomáhá ne nevolnosti cucat lipo bonbonky, nevim no, zkus to a uvidíš... :€s€:

ahojky, nevěděla jsem jestliti psat, nechci tě nijak ještě vic stresovat. ale třeba to nebude u tebe tak horké. ja jsem začala mít nevolnosti od 7 týdne. nevolnosti a hodně jsem zvracela. opravdu hodně. i 7x denně nebylo nic výjímečného. nepomohli mi žadné prášky na trhu, lizátka, závzvorový čaj (ted zázvor nemůžu ani cítit), něco si zobnout před vstáváním z postele. prostě nic. zhubla jsem 7 kg. takto to trvalo do 6 měsíce. pak jsem zvracela už jen asi 1 týdně nekdy 1 za 14 dní, ale nevolnosti mě v podstatě nepustili po celou dobu. pak se ještě přidala žáha ke konci 8 měsíce. tak tak nějak.
mě kamaradka uklidnovala že kolem 12tt to poušti, ja čekala a nic. ale myslím si že u mě to byl extrém. neni to tak u každé. doufám že tobě bude dobře.zkuis ten zázvorový čaj, hodně holkam pomohl.
přeji štastné těhulkování a zdravého prcka.

Ahoj šmoulinko, já jsem teda při těhu naštěstí žádný takovýto problém neměla, ale kupa holek tadypsaly a píšou, že prožívají to, co ty :|€|: . Tak buď hlavně statečná a vydrž, buď to přejde nebo ne, ty hormony jsou někdy k zbláznění :€\€: , ale hlavně že ty a malé budete v pořádku. Přeju hodně štěstí a příjemné těhulkování :€O: :a: .

12.03.2010

Ahoj holky tak jsou tam // a taky je mi spatne a docela dost Jsem hrozne stastna oba jsme si s tatkou poplakali stestim.Taky sem unavena :'zz): Tenhle mesic jsme nic nehlidali a nic nepocitali a je t

Tak to mooooooc gratuluji :qu: a přeju, ať máš bezproblémové a pohodové těhu. Opatruj se šmoulinko :one:

09.03.2010

Ahoj holky nevim jestli mi nekdo odpovi?

Ahoj, měla jsem stejné příznaky, ale normálně jsem to dostala :( .... doufám, že tobě bude přát stěstí :\x:

Předmenstruační příznaky jsou úplně totožný s těhulvskými :( Takže zbývá jen doufat,že jsou to ty druhý :C]]:

Budu Ti držet palce a moc nedoufej, ať pak nejsi zbytečně zklamaná třebas...ale když to vyjde, budem jenom dobře :-)

ahojky, být tebou, nemyslim na to a počkám, jestli MS přijde nebo ne. Ze svý zkušenosti vím, že různé příznaky si dokážeme vsugerovat. Abys pak nebyla zklamaná, ale držim palce, ať máš spíš důvod k radosti. ;o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky