Deníček uživatele radaxxl

03.02.2011

Ahojky naše milé tetičky,

tak pro hodné tetičky,které nechodí mezi zářijky chci oznámit,že se nám UZDRAVIL TATÍNEK. :\x: :\x: :\x: ..včera byl na závěrečném vyšetření PET/CT a vše dopadlo na 1 :one: :one: :€p€: ...jsem tak moc šťastná,že je to za námi,teď už jen věřit,že se ta potvora nevrátí :€[€: ..ještě jednou Všem moc děkuji za podporu.. :+^*: :+^*: :+^*: :h: :k: :a: :a: :a: :a:

In reply to by radaxxl

:\x: :\x: :\x: :\x: super zprávička :\x: :\x: :\x: :\x: neboj,nevrátí se potvora jedna,už Vás čeká jen a jen to dobré :h: :k: a jak píše Kristý, v peklíčku to oslavíme :°°//: moooc gratulujeme,věřím,že Vás spadl obrovitánský kámen ze srdce-bylo to slyšet až u nás v Ostravě ;) to jste měli takovou radost,že až začalo sněžit,co :)

04.01.2011

Tak takhle trénujeme nočník. :metal: ..Kájinka se probudila a šup na nočníček. ;) .chviličku posedí-nic neudělá a hned z něho uteče :metal: ..no snad to do léta vypilujeme :metal:

tak takhle trénujeme nočník
tak takhle trénujeme nočník

Ahoj Raduš, fotečky jsou nádherný....Nelča sedí na nočníčku v koupelně, máme tam udělaný veliký přebalovák, něco jako kuchynská linka a pod tím poličky, takže na nočníku trůní tam, jsem samožřejmě u ní, aby nežuchla dolů a mezitím si opakujeme jak dělají zvířátka, kde má části těla a tak, vyčůrá se vždycky, pak si zatleská...ale s kaděním je to horší, do roka pravidelně každé ráno a ted většinou do plínky, ale hrotit to nebudu, ještě mají nárok a čas:)

teta :c: ,tak jsem taky chtěla mít stejnou fotečku :metal: ,ale Natalí mi dřív utekla :///: ...tak netruchly Kája tam sedí vydrží sedět dýl ;) já si myslím,že přes léto to vychytáme :metal: :metal:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já Ti nevím,ale podle mě ani Kája nevím co po ní chci. :( .sice říká eee,ale nic neudělá..je to už hodně dávno co se jí podařilo tam vyčůrat..když vstane z nočníku ani se tam nepodívá a řekne "neni",tak uvidíme ;)

01.01.2011

Ahoj tetičky,tak pár fotek z vánoc... ;)

ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010
ŠŤASTNÉ A VESELÉ....VÁNOCE 2010

krásná fotečky, Kájinka je sladká, obzláště v tom bílém svetříku, my jsme na tom podobně s Vánoci, dárky nás bavily rozbalovat, ale hráti si moc ne, za to jsme se bály stromečku, tak, že jsme ho daly už na nový rok pryč :)

Tak to jsme na tom podobne..U nas Teri taky na darky nic moc ale uz si potykala s zizalou Julii a chce poustet pisnicky co hraje :ooo: .Jinac moooocccc chvalim fotecky :one: :one: :one: KAjinka to s Vami pane umi co?Moc krasna jak ti lezi na rameni a s tatinkem..Ten svetrik co Kaji ma mame z H&M podobny ale uz ho mame dyl..Bohuzel Teri moooc roste tak uz ho vyradime..No chvalim moccc Radu a at se Vam v tom Novem roce moooc dari...pusu Kajince..

Radko moc krásné fotky,fakt vám to sluší jak píšou holky. :c: To musela mít Nikča radost,úplně jí vidim :) Kájinka je frajerka,moc jí to sluší s Miní :a: Lukyna

Raduš budu se opakovat,ale jste náhderná rodinka,máš nádherné dětičky a moc vám to tam všem sluší ;) vidím,že starší dětičky byli s dárečků nadšení,Niki z noťásku a Míša dostal co-to je ten playstation?? a neboj,však ony dárečky Káju začnou bavit,jen toho měla moc,tak nevěděla,s čím si hrát dříve,ale ono to přijde,až budete zase sami doma ;) a i u nás schody vedou,leze na ně snad tisíckrát za den!!! a máte krásný stromeček :-)

In reply to by bsimonka

mocinky děkujeme za tolik chvály :c: . :kiss: .jsi zlato..dětičky byly moc spokojené hlavně Nikča-všude notas tahá a každému se chlubí :00: -Míša dostal tohle PSP už vloni,ale letos dostal nějaké nové hry do něj..takže je u nás veselo-každý si zaleze k tomu svému. :metal: .ty schody to je hrůza-nahoru vyleze a dolů by šla po hlavě-nemůžu jí naučit,že má jít po prdelce,takže když přijedu k mamce,tak si dáváme kafe :§: na schodech,protože mi tam pořád utíká.. :00:
A teta,co takhle nějaký fotečky z vánoc a vůbec co Ježíšek jaký byl :? :a:

29.11.2010

Tak konečně jsme se dočkali a máme fotky z ateliéru z Prahy :C]]: ..fotky jsou staré 2m to bylo Kájince 13m...focení jí teda vůbec nebavilo,byla tam hrozná zima...mrzí mě,že máme málo

KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)
KÁJINKA V ATELIÉRU :-)

jste prostě úžasné.. :one: :h:
Pyšná maminka jsem na svoje dětičky :) -asi jako každá mamča,ale tetičky-hlavně,aby ty naše zlatíčka byli zdravé.. :h: :h: .

Uzasne fotecky Radus :c: :one: :qu: Moc vam to vsem slusi :c: Teda teticko mas byt na co pysna, jedno dite krasnejsi nez druhe :k: Ale taky, ze maji byt po kom ;) Ale verim, ze to foceni muselo byt narocne, nechapu, ze vam nepovolili ty hracky. To by me v tom pripade Elli nespolupracovala uz vubec :€): Ale zvladli jste to na jednicku :a:

moc vám to sluší rodinko!!! :-) teda ale paní fotografka byla nějaká divná né? Ok hodinky sundat budiž - ale prstýnky??

Raduš to je nádhera :one: moc povedené fotečky,máš nádherné dětičky a jste nádherná rodinka,tak to ani nemohlo dopadnout jinak ;) :c: jste krásní,fakt :qu: :metal:

krana cela rodina :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: a mala pozuje na1************* :one: :one:

28.11.2010

TETINKY PŘEJEME S KÁJINKOU KRÁSNOU PRVNÍ ADVENTNÍ NEDĚLI.. :k: .

První adventní neděle

Raduš nádherný věneček,to já jsem si až dneska uvědomila,že už je první adventní neděle,takže mi svícen nemáme,ale tak alespoň svíčku v aromalampičce si zapálíme ;) :s:
a jinak mě pořád nějak nedochází,že za chvíli už jsou tady Vánoce,vidím to tak,že zase bduu nakupovat na poslední chvíli :metal: a na cukroví se sice chystám,ale moc se m ido toho nechce :n:

Ahoj Radu, teda ten je nádherný :one: Já se jdu taky zrovna do jednoho pustit ale to polystyrenové kolečko mám takové malé tak bude jen takový decentní s úzkýma svíčíčkama ale aspon něco :-D Jinak taky mi to ještě nijak nepřijde. Taky vám přejem s Klárkou příjemnou první adventní neděli :a:

Ahojky Radi,hezky veneček jsi udelala :one: .Ja jsem taky chtela koupit ,ale nakonec jsem nekoupila :n: kdyby jsem si ho dala na stul do obyvaku tak Niki by ho porad stahovala :00: a tak by moc nevydržel.Jak to proživame jen tak,že jsi uvedomuji,že už se nam to krati a budou Vanoce tešim :\x: se na ne moc. :s:

In reply to by Táňička 28

:) já jsem taky vždycky ještě dělávala na stůl v obýváku veliký svícen,ale letos to nehrozí-myslím,že by tam nevydržel ani minutku.. :///:
To je dobře,že se těšíš-já už docela taky,ale na to pečení a takový ten chaosík moc ne. :jawdrop: .ty jo ty smajlící vánoční tu fakt chybí :metal:

21.11.2010

ahojky tetičky :a: ,tak po nějaké době vkládám pár fotek té naší čertice }:) ...je to naše lásenka :h: největší i když zlobí,vzteká se a kouše :€}€: ......začíná se krásn

Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky
Trocha Kájinky

všem moc děkujeme za milé komentáře.. :c: :c:
Holky,co blázníte miminko fakt už ne.. :n: .bylo by to sice krásný,kdyby Kájinka k sobě někoho měla,ale už fakt neee-myslím,že 4 :€O: by byl můj konec.. :€}€:
Jak píšete,že je Kája veliká,tak to opravdu je-jak chodíme cvičit maminky+dětičky,tak je Kája stejně velká jak o půl ročku starší dítka. ;) .no je čahoun po mamince a tatínkovi. :metal: ..tak mějte se krásně a děkujeme :k: :h:

je to čertisko, teto

a Mirek má recht, jedno ještě zmákneš

ti starší jsou taky do Páru, co???

budeme těhulit tak nějak dohromady, ne :-D

Tééééda to už je fakt velká slečna! Podle ní vypadá naše Klárka ještě jako miminko :///: A jak krásně pracuje u pc, šikulka :qu: Moc hezké fotečky. Tak třeba tě tatínek ještě nakonec ukecá teta, co?? :$$: :a:

Ahojky suprove fotečky :one: taky mi prijde,že co jsem se nevideli tak jse Kajinka zmenila :) kočka :cat: je.Hezky balí darečky :qu:
Teta tatinek by chtel ješte jedno miminko :e): ,no možna te ukeca až budete v baračku :$$: hmm :metal:

je úžasná,princezna s rarášky v očích :///: :cat: a koukám,že si chudák balí sama dárečky :s: Teta a těch vlasů co Káje narostlo za tu dobu co jsme Vás neviděli :$$: pochlub se čím pak jí myješ vlásky :///: ;)
A tak třeba Mirkovi přání splníš až budete bydlet v baráčku tak si necháš říct :/;x: :||):

23.10.2010

Ahojky,tak vkládám pár fotek ze srazíku u Zuzky :) ,bylo to moc fain-teta nám výýýýborně uvařila :a\|: ,dětičky si krásně pohrály :C]]: ...všechno super až na ten slavný konec,kdy s

Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky
Srazík u tetičky Zuzky

Super Radko,až na ty záda chudáku.Měli jste to tam jako v nějaký herně,to se holkám muselo páčit,viď? To je dobře že se vám to takhle povedlo,super fotky a videjko taky.Lukyna

21.10.2010

Ahojky,tak tetičky posílám slíbené fotky botiček ;) vzala jsem o 2cm větší-raději,protože ta nožka roste fak moc rychle a opravdu neplánáji kupovat v únoru jiné :jawdrop: -je to značk

Nové botky :-)
Nové botky :-)
Nové botky :-)
10.09.2010

Ahojky tetičky :a: ,tak i já vkládám pár foteček z dnešního srazíku v našem hlavním městě :) ...bylo to prima,ale už se moc těším až dětičky budou samostatnější a my si v klidu

srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha
srazík Praha

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka