Deníček uživatele Peťule84

10.06.2010

Ahoj maminky, těhulky i snažilky....

pokud už jedno zdravé dítě máš a víš, proč se to teď nepovedlo, tak já bych nejspíš šla do varianty 1. ... jak to tady tak sleduju, spousta doktorů by ti řekla, že tříměsíční pauza bohatě stačí, a nikde není psáno, že se ti podaří otěhotnět hned po prvním snažení

asi bych volila první variantu,když víš,v čem byl minulý těhotenství problém.Kdyby mi zase z práce volali,řekla bych,že nastoupím a do té doby se vám to snad podaří.Kdyby ne,budeš asi muset použít variantu 3.Já bych to tak řešila.Bohužel,vždycky je něco na úkor něčeho.Hodně štěstí ve snažení!

Ja jsem na to byla kdysi podobne.Rodicak jsem mela na 3roky.Jak bylo malemu 2roky,tak jsem planovane otehotnela po 7mes.,stastna jak blecha,ale v 5tt jsem o male prisla a prisel sok.Do 3let prvniho maleho se nam znova uz otehotnet nepovedlo a povedlo se nam to opet po 7mesicich a presne nasledujici mesic co mi skoncil rodicak(zakon schvalnosti funguje)Stacilo par dni a nastoupila jsem na nemocenskou a vse bylo ok,tale takto bylo vse v haji.-(Druhej malej se mi narodil nedavno a vse v tehu bylo ok a snazili jsme se po 2MS.Co poradit?Tezko rict.Brat ohledy na zamestnavatele?Nevim,zalezi jakeho mas.Ja mela soukromnika alias hovadko,ktery hrabal jen pro sebe a vykoristoval kde mohl,takze ohledy sly stranou.. Asi bych se rozhodla pro tu prvni variantu,protoze jsem se o to dost zajimala kdyz jem o male prisla a spousta doktoru ma nazor,ze neni treba cekat jak kolikrat jini Dr.rikaji a co Dr.tak to jiny nazor,ale nevim jak je to kdyz se to stane ve 14tt a akeho duvodu.Ja bych se dnes uz rozhodla,ze bych to toho sla ve tem pripade hned po sestinedeli(tedy zalezi prc se to u vas stalo) a zacala bych brat hodne kyseliny listove a kidne se predavkovt az na 400ug,(pry to zabranuje vyvojovym vadam a potratum)vitaminy a hlavne leky na podporu tehu Duphaston,neboUtrogestan,ktere jsem po potratu brala a vse bylo ok i presto,ze strach byl obrovsky,aby se to neopakovalo,takze za me ja bych sla do toho znova.Pro malou bude lepsi,ze s ni maminka jeste bude. :h: Drzim palecky strasne moc!! :k:

In reply to by siska333

Právě že zaměstnavatel je úplně v pohodě. Je to velká známá firma a popravdě, co se týče platu, tak málokde bych takový dostala, což je samozřejmě velké plus, proč se tam vrátit. Jenže právě nechci nastoupit po měsíci na neschopenku.
Já musela na revizi kvůli genetické vadě. Miminko mělo v bříšku cystu a nemohlo by žít. Malá je na mě hrozně fixovaná a nedokážu si představit, že by měla jít už v září do školky.
Ale asi začneme hned po první MS, snad se zadaří brzy. Moc děkuju :-D
Ať se daří :-)

In reply to by Peťule84

tezko radit druhemu kdy zacit znova zkouset,ale ja bych osobne bych do toh sla po te jedne,dvou probehlych MS.Rikas,ze geneticka vada a po druhe se to nemusi uz opakovat a proste to moha byt jen hnusna nahoda a pokud geneticka vada,tak ta se muze projevit kdykoliv a je jedno zda clovek otehotnel hned,nebo az za 6mesicu.Ja jsem tehdy mela samovolny potrat v 5tt a duvod absolutne netusim,ale to vetsina holcin,kterym se to stane.Mozna jsi brala,nevim,ale zkus poprosit doktora,aby ti u pristiho tehu nasadl Duphaston,nebo Utrogestan na podporu tehu a do toho ber hdne listovky a vitaminu.Vse jsem brala a bylo vse pak uz ok.Je mi lito co se ti stalo.Pokud mas tak dobreho zamestnavatele,tak to chapu,ze se chces i ty k nim chovat slusne.V dnesni dobe je to pomalu zarak. :a:

18.05.2010

Tak zítra nás čeká screeningové vyšetření. Jsem z toho nějaká nervozní. Myslete na nás :a:

Ahojky, mě čeká taky a taky jsem nervózní, držím palečky...Koukám, že jsi z Prahy, kam na něj jdeš, třeba na sebe narazíme... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka