Deníček uživatele petsve

23.11.2011

Ahoj holky, tak dnešní poradna vše v pořádku. štěpánek se zase ukázal jako kluk :o) takže 100% chlapeček. jinak vše ok.

gratuluji ke klucikovi,ja mam nahore uz 8 bleee :(
a na cukr se chystam pristi tyden :( ...no zvladnem to :)
mimi se ma fajn jen mamince uz zacina prekazet brisko a zacina i vadit jak si dela z mocaku boxovaci pytel :(
no jeste si uzijeme :s:

24.10.2011

Ahoj holky tak dneska jsem byla na velkém ultazvuku jsem 20+3 podle MS 20+4 :) a váží 346gr a bude to prý teda na 100% kluk.

super,my jdem na velky ultr az 2.11,ale na kontrole sem byla a vse ok takze to bude fajn
gratuluji k chlapeckovi
s placentou ti bohuzel nepomuzu
preji pohodove tehu

06.10.2011

tak holky konečně výsledky testů v 16 tt. vše je ok . posílam co mi řekla sestra.
jestli tomu nějaká náhodou rozmumíte a jak jste to měli vy. děkuji pa

12.08.2011

Ahoj holky, tak sem dneska byla na krvy a hnedka mi dala těhu průkazku tak termin 9.3. 2012 a jinak nic nového. už taky máte těhu prukazku?
další kontrola 26.8. to bude ultrazvuk a moč.

ahoj holky, tak se k vám přidávám. :) já jsem aktuálně v 9+2 tt. termín porodu mám cca 15.3.2012. těhu průkajdu ještě nemám. 6.9. jdu poprvé do těhu poradny, kde dostanu tu průkajdu. na otázku kdy mi vezme krev mi dr. odpověděl až na té návštěvě co bude následovat po 6.9., což odpovídá tomu cca 16tt. :( kdybych chtěla tu genetiku ve 12. týdnu, tak mohu to provést na "vlastní pěst"/např. zajít si na special. pracoviště, uhradit to a čekat na výsledky/. čekám první a tam nemám zkušenosti. díky za odp. zatím ahoj jennyfree

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, tak jsem o víkendu hledala info na netu o tom jestli si mám zaplatit ten kombi 1.trimestr. screenig a jdu do toho! vše mluví pro! zítra zavolám na spešl pracoviště a objednám se. můj dr. mi o tom nic neřekl, chce mě poslat až na ten 2. trimestrový. neva, obejdu ho a snad mi to udělají. :) ten ultrazvuk je povrchový či vaginální? díky za odp.

Ahojky,můj :*8*: je asi optimista :C]]: já dostala průkazku včera a termínek máme 25.3.2012 :one: jinak já teda všechna vyšetření chci,radši :one: i když na vyšetření cukrovky se teda vůbec netěším :sick: když si vzpomenu jaké to bylo,tak bych radši nešla,ale sestra má cukrovku,takže musím... ://:

ahojky..ještě průkazku nemám...dostanuji snad někdy na konci měcíce. na prvotrimestrální screening jdu...budu to mít přes genetiku, co se financí týče nevím co mě čeká, údajně by mi to měla proplatit pojišťovna. ale i kdyby ne tak na to jdu s Mončou jsem na to také jela za svý. ..jo a přes genetiku to mám protože jsem v březnu byla na přerušení těhu pro vady plodu.

09.05.2008

Ahoj holky !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka