Deníček uživatele Pet

29.07.2011

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Termín mám 23.1. Jsem v 15. týdnu. Jsem už děsně zvědavá, koho že to v bříšku nosím, zda holčičku nebo chlapce.

23.10.2008

Milé maminky, mám 2,5 měsíční holčičku a má už měsíc v kuse rýmu.

ja myslim ze neskodi - ja ji taky pouzivala kdyz mala mela rymu a musim rict super! ale jak pise dole kolegyne ne moc casto! jinak zkuste od NIVEI takovej prej do nosu pro miminka- stoji kolem 150kc ale je bomba!!! mala ted zacla mit rymu a po 3 dnech uzivani nic! ale stoji teda kolem 150kc ale vydrzi dlouho!!!! ;)

:one: My přišli s rýmou z porodnice a Mudr mi říkala,že máme odsávat tak max. 7 denně,že by se Natálce poničila sliznice a čím víc by se odsávalo,tim víc by se rýma tvořila,my jsme měli do 3 neděl pokoj,tak držím palce,at se toho brzo zbavíte :\x:

10.10.2008

ahoj maminky, potřebuju poradit. Mám dvouměsíční miminko a kojím. Od dnešní noci mi však při kojení bolí bradavka jednoho prsu. Vždy když se přisaje a pak trochu i když pije.

Klidně by to mohla být kvasinková infekce. Mrkni na www.kojeni.net A jestli se malá doteď chytala dobře...tak v tom by problém být neměl. že by to zapomněla, to asi ne...

18.09.2008

Maminky poradte! Jsem už zoufalá. Měla jsem zánět v prsu, děsné horečky, antibiotika. Ted už je to dobré, dobírám prášky.

děkuju moc, všechno zkouším, uvidím jak to půjde. Odsávám, přikládám často. Zatím je to stejné v tom zdravém něco je, ale v tom nemocném opravdu jen pár kapiček.

to je fakt,mě malá pořad spala takže přiklánání mi bylo k ničemu.....,ale ta odsáváčka mi hodně pomohla.....

In reply to by Edna

mi malá taky když byla mimineško moc spala, ale já ho dostala až 2měsíce po porodu, a to už se měla čiperka k světu a tak jsem jí cpala až jí to lezlo ušima a pak jsem se tak rozkojila, že jsem musela odstříkat ať nechytnu další zánět a schovala jsem mlíčko zase na mražák.

27.08.2008

Mám 14 dní starou holčičku. Přes den jí budím po třech hodinách na krmení. V noci ne. Poradila mi to dr., nevím jestli je to dobře, jak to děláte vy?

Holky, díky moc, snad to nějak zvládnem. Já se právě bojím, že když jí nebudu přes den budit, tak pak prořve celou noc. Je fakt, že se jí to asi nelíbí, když jí vzbudím, ale v porodnici mi taky říkali budit max. po čtyřech hodinách a dětská lékařka mi taky řekla po třech hod. budit.

ahoj přes noc ji nebud ja ji ze začatku budila a pořad plakala pak jsem s tim přestala a byl klid. když mi někdy mala před krmenim plakala tak jsem ji (pokud nebyla pokakana)ani nepřebalovala a až když se napapala tak opatrně jsem ji přebalila a bylo po breku .

Ahojík, tak já mrňouska nebudím :n: (budila jsem ho jenom v porodnici, abych se rozkojila, on byl líný a furt chrněl :'zz): ) - no a drobek se mi budí sám :e): . Probudí se, někdy začne brečet hned a někdy až za chvilku. Pokud brečí, nejdu ho přebalovat, ale hned kojím a přebalím ho až potom.

Ahojky tak já nekojila,ale taky jsem musela malou budit na papu a byl to děs taky mi kamarádky radily at ji nebudím,že jak bude mít hlad tak se vzbudí sama.A taky že jo a máme 5.msíců a režimek pěkný udělala si ho sama jede pomalu podle švycarských hodinek.U kojených dětí je to jinačí a obzvlášt když je spavé pač kojit se má častěji a hl.v noci pač je silný sací reflex,ale uvidíš jak ti napíši holky co kojí nebo kojily.Tak hodně zdaru a malo proplakaných nocí a dní

16.07.2008

ahoj těhulky, pijete některá Mami drink? A kde ho seženu?

Já ho taky kupovala v dm drogerii. Všechny tři příchutě... Poprvé a naposled :!k: ... Jak už tady někdo psal, chuť nic moc... Ale zkus sama, však uvidíš.... ;)

16.07.2008

ahoj holky, nedávno jsem tu psala, že mám asi mykozu. Tak jsem raději zašla k dr. a potvrdil mi to. Prý to mám už pěkně rozjeté. Napsal mi mastičku Jenamazol a čípky Polygynax.

jsou pěkné svinstvo.Mě konkrétně ten Jenamazol nezabral skoro vůbec,ty čípky jsem neměla.Když jsem si četla příbalový leták,tak šly na mě taky mrákoty,když se to v těhotenství aplikovat nemá.Teďkom mám takové gelové bobulky - Globulus cum natrio.ksou skvělé,zavádí se na noc,zabírají přímo ukázkově a já se konečně cítím fajn,bez řezání a pálení.Před porodem se dělají nějaké stěry na kultivaci,nebo jak se to říká,a to se prý dávají nějaké antibiotika,aby to právě miminečku neublížilo,až se bude klubat k nám :cc): Lenka

doktor musí vědět, co předepisuje. taky jsem měla mykozu, ale na začátku. Je potřeba ty porodní cesty uzdravit, kvůli miminku, ale určitě by to nemělo způsobit předčasný porod. neboj, za týden to bude dobrý. ty čípky zabírají vevnitř rychle a mastička vyléčí venku...Ivča

10.07.2008

Ahojky holky, včera jsem byla na kontrole v 33.týdnu po třech týdnech a objednali mě zas až za tři týdny. Není to dlouho?

děvčátka, díky moc, jsem hned klidnější. Tak příště budu už 36.týden, tak pak už mě bude určitě zvát častěji.

Ahojky, já jsem sice ještě v 25+6tt a na kontrolu jdu 28. července, ale pak po 29 budu chodit častěji, ale nevím jestli každý týden neno čtrnáct dní, ale já čekám dvojčátka. A to mě řekl, že budu chodit častěji už od 24tt, ale je vše v pořádku tak neni potřeba. Ale je to divné. Ke konci se chodí každý týden aspoň tady unás to tak je. Tak se nato zeptej.

ahoj já sem 35tt týden jdu za týden a chodim celou dobu po 4 týdech ale pak se prej chodí o týdnu, ale taky je mi to dlouhý a kor ted, dřív mi to nepřišlo ale ted od toho 33tt se ten měsíc táhne jak ...... Ale je to normální

03.07.2008

ahoj holky, mám nějakou mykozu či co. Po styku mě to děsně pálilo při čurání a jsem tam taková bolavá. Ale při milování dobrý.

holky děkuju! Snad to bude lepší a na kontrole mi pak dr. řekne, jestli si mám koupit čípky. Zatím budu mazat. :) Ale pokud mi to při styku nevadí, tak s kondomem bychom třeba mohli, ne?

já je teď měla taky a koupila jsem si Canesten 1, je tam psáno, že se doporučuje na konci těhotenství k uzdravení prodních cest. takže myslim, že ti krém ublížit nemůže.

29.06.2008

Ahoj holky, prosím vás, trpíte také některá na hemeroidy? A jak je léčíte v těhotenství, mají vliv na porod?

Ahoj, já s tím měla problém až po porodu. Pomohly mi čípky a mast PREPARATION H. Je vhodný pro těhotné i kojící ženy. Být tebou začnu s tím dělat něco už teď, protože při porodu si to můžeš vytlačit ještě víc a mohlo by dojít i na operaci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky