Deníček uživatele Pawlina.K

25.05.2014

Už je to vlastně rok, co jsem sama s Pavlíkem. Nějak jsem si zvykla na tu svoji svobodu, byla bych skoro samotářka nebýt Páji a mých přátel.:) Jsem tak nějak spokojená, až teda na ty občasné nálety chlapů, ale nezajímají mě. Dokud se nezamiluji, tak mají smůlu. Ani na sex nemám pomyšlení, když vidím ty exoty kolem sebe. :D Vynahrazuji si to zvířaty. Pes, kočka a dvě potkanice.

Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
Žijeme dál :)
09.08.2013

No jsou to již čtyři měsíce, co se tak nějak podělal ten skoro idylický vztah mezi mnou a přítelem.

Životní změny

No vidíte, jak to krásně zvládáte! Máte můj obdiv! Fotky jsou krásné, jen doufám, že ta zelená barva vlasů půjde vyměnit, protože maminka má krásný obličej a sice jí sluší vše, ale předpokládám, že něco i víc... :s:

05.02.2013

Jen jsem vám chtěla nahlásit, že uživatelka Killsi(moje kamarádka) porodila císařským řezem 3.2.2013 ve 2:20 chlapečka Davídka váze 2670g. Ostatní míry jsou mi bohužel neznámy.

29.05.2012

Tak zase něco málo napíšu, jako skupina jsme tu pomřely. Je to škoda no.

Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)
Rok a pět měsíců:)

Šikovný je Pavlíček, taky máme Páju- 13. měsíců. Ještě nechodíme. Jo za ruku to aji běží :s: Jak je s tím Hafíkem to je boží, je vidět, že Argoš je z malýho úplně vycvrkanej :s: A jak ho má Pája na vodítku- tož to už je chlapák. Tak ať se daří, jen tak dál rodinko- paráda :a:

25.05.2011

Tak já jsem sem už dlouho nenapsala...jak jsme pořád na FB, tak tady na to zapomínám:)...mno..9.6.

Jak je to u nás:)
Jak je to u nás:)

Je co to máš za rasu ??? My jsme taky hubení , nic si z toho nedělej. My měli porodní váhu 2,74kg a ted máme ve 4 měsících rovných 5 kg. :a:

In reply to by Pawlina.K

A ty jen kojíš ? Já už dnes vím,že všechno má svou příčinu ....... mě ted ukázala LP , jak ho mám krmit a hlavně jak často a řeknu ti,že zrovna včera sem to řešila ze známýma okolo nás,jak se už vidí na malém jak se nám zaoblil po jednom týdnu instrukcí :!k: Ti řeknu,že to jde fakt vidět ,že má takové baculaté nožičky jako :pig:
A jak začne teprve ted přibírat , co jsme mu včera nechali odstřihnout ten jazýček :€Ss€: Prostě já děkuji pánu bohu za svoji LP a nenechám na ni dopustit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :°°//:

Ahojky, nic si z toho nedělej, malej to dožene. Jen bych chtěla napsat něco o tom železu. My ho taky brali, nejdřív nám dala Dr. sirup, ale měl opravdový křeče do bříška, a pak nám dala kapičky. Pepíček přestal úplně kakat a tak jsem se rozhodla, že budu brát železo já a tím, že plně kojím, tak se mu něco do těla dostane. Při dalším rozboru se mu to vše zlepšilo. Pepíček tedy stále nekakal, až jsem to vysadil a kaká mi teď každý den :) Tak jen kdyby měl malej nějaký problémy s bříškem, tak ať víte, od čeho to je :(
ALe přeji, ať se vás to nedotkne :)
Tak pa a krásný dny

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka