Deníček uživatele Mysulka81

17.01.2011

Přeji všem krásný slunečný den,holčiny :€s€: Mám dotaz ohledně děložního čípku,který jsem se snažila dnes ráno nahmatat a povedlo se(teda aspoň doufám) :///: Je to taková tvrd

No, tohle vypadá, že už je určitě po ovulaci, při ní je čípek měkkej a jakoby pootevřenej, pak se uzavře a ztvrdne, navíc už 20DC, to je dost, ale nevim jak dlouhý máš cykly normálně... možná že po tom 11DC se k ovulaci schylovalo, když tě tehdy píchalo v podbřišku, nevim jakej byl tehdy hlen. Bolesti na jedný nebo druhý straně cca ten týden po ovulaci můžou být od hnízdění, nebo od žlutýho tělíska, ale to pořád ještě neznamená, že se vajíčku zahnízdit podaří. Je taky fakt že vždycky, když jsem otěhotněla, tak se mi hlen objevoval po ovulaci i nadále, zatimco jinak mi vymizel, ale těžko z toho jednoznačně něco usoudit. Budeš muset počkat jestli se nedostaví MS a zkusit test. Držim palce :a:

Ahojky, čípek se během cyklu mění, nevím přesně, ale během OVU je snad měkčí a pak zase tvrdší.
Nicméně pokud máš cca standardní cyklus, tj. 28 dní, tak OVU většinou proběhne kolem 10-13 dne cyklu. Já ji poznám vždy - jednak mám pravidelně velkou chuť na milování a hlen je čirý a takový táhlý (pružný) a taky vždy cítím, že mě bolí na jedné straně než praskne folík. Bazální teplota se během OVU obvykle vyšplhá nad 37, ale tu já nikdy neměřila.
Podle toho, co píšeš si myslím, že už je po OVU.
Toť mé osobní zkušenosti.
Lištička Kačka + Matýsek

tak to opravdu neporadím s tímto zkušenosti nemám,ale jednu radu ti dám vyprdni se na to sledování sama sebe ,já vím o čem mluvím taky jsem se upínala na početí chodila na cvičení,po doktorech atd..a pořád nic 27 měsíců trvalo než jsem otěhotněla a zadařilo se teprve tehdy když jsem se na všechno vyprdla,no a 15.12.2010 se nám narodil krásný zdravý klučík. :a:

In reply to by Mimčo

ahojky,díky moc :+^*: já se na to neupínám,teda aspoň se snažím :) jsem skoro 2 měsíce po revizi a tak sem chtěla jen vědět,co to může znamenat a jestli už byla ovu nebo teprve bude.

08.01.2011

Pěkný víkend přeji :a: 23.11. jsem byla na revizi dělohy,29.12. jsem dostala první porevizní mrchu a 1.1.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jaňulko,moc děkuju,ale těhu to určitě nebude...Mám to asi nějaký rozhozený všechno po té revizi,takže to bude ovulka...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško,díky moc...Ovulka to zřejmě byla,takže se teď snažílkujeme :*O*: a uvidíme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Marti,moc děkuju za palečky,ale těhu to nebude,na to je ještě asi brzy...Teplotka ale neklesá,tak nevím,mám to nějaký divný

04.01.2011

Ahojda holky :a: 23.11. jsem byla na revizi a 29.12.

MS a zacali se snazit a porad snazime, takze pokud je vse ok a ty se na to psychic.citis, tak nevidim duvod cekat ;) :a:

Ahojky,my jsme dodrželi 3m od revize,nechtěla jsem nic podcenit a hned potom jsem otěhotněla a malé jsou už 3m.Držím palečky pa,pa.

09.12.2010

Ahojda holky,tak už nejsem těhulka :( 20.10. jsem zjistila,že jsem konečně po 15.měsících snažení těhotná a 22.11.

Ahoj, mrzí mě že tě to taky potkalo :|€|: , máš pravdu že nás tu je víc co už to prožili víckrát, ale stejně to stojí vždy za........ :r: ať je to poprvé nebo po druhé. Mě to potkalo už 4x. Myslím že ti to všecko došlo až později, to se stává, já teď na posledy byla taky docela v klidu, ale pak to na mě stejně padlo. Neboj určitě se zadaří, a když budeš v pořádku tak se klidně začněte snažit už po první MS :one:

ahoj, to je mi líto.
nečetla jsem všechny komentáře, tak se předem omlouvám, jestli budu jednom opakovat, co tu už některá mamka napsala. první pozitivní věc je ta, že otěhotnět s partnerem můžeš ;) a o další mimino bych se snažila hned. počkala bych na první MS a pak s chutí do toho. mojí kamarádce (když první těhu nevyšlo) kdysi dr. řekl něco ve smyslu, že je ideálně pohnojeno a proto nejlepší čas pokusit se znovu. no a asi pohnojeno skutečně bylo :-)
držím palce :k:

In reply to by Tesa

Ahoj Teso, je to úplně mimo téma. Jsem ráda, že tě tu po 3 letech opět potkávám. Dlouho jsem tu nebyla. Asi si mě nepamatuješ, ale ty máš profilové foto pořád stejné. :)

05.11.2010

Ahojík holky,asi před týdnem jsem si všimla,že mám na očním víčku takovou bouličku,která ani nebolí,ale docela mě to děsí...Není to náhodou ječné zrno?Máte s tím někdo zkušenos

03.11.2010

Ahojda holky,jsem čerstvá těhulka-asi 6-7.týden a už asi týden mě trápí celodenní nevolnost :sick: Teda zatím nezvracím,ale moc mi do toho kolikrát nechybí.Stále mám pocit prázdného

Ahojky, taky mám skoro celý den nevolnosti, ale cucám ovocné Renie a je to jako lipo tak to docela jde. Jen mě trápí ten sníh, denně musím odhazovat sníh, protože skoro manžel je pracovně pryč. Snad to to mrně zvládne ;-) Jinak se snažím jíst denně aspoň trochu zeleniny a ovoce. Jak se ráno nenasnídám, je mi těžko, když se nasnídám, je mi taky těžko...prostě jsem tak trochu těhotná :-)

Ahojky jsem v 6 týdnu a zatím nic co se týká nevolnosti... trochu se mi motá hlava a k večeru mě pobolívá bříško, ale prý si prcek hledá místečko nebo tak něco v tom smyslu, jinak doktor říkal, že pokud by mě trápily nevolnosti, tak mi dá prášky, které na to zabírají, tak uvidíme... unavená jsem tak středně, spíš mi to přijde, že jsem lenivec doma není už od pondělka pořádně uklizeno děs... ale chutě vzaly za své, před těh. jsem tlačila čokoládky, sladkosti apod. a teď mám chuť jen na maso a zeleninu a slané věci...a strašně mi smrdí pečivo, tyčinky a takové věci nejenom, když se to peče, ale i tak když si čichnu k rohlíku no hrůza....

PS: co se týká těch nevolností, zkus se poradit s doktorem třeba ti to pomůže:)

27.10.2010

Ahojda holky,tak vás jdu zase požádat o radu.Jsem už 5.měsícem vedená na Úřadu práce a minulý týden jsem zjistila,že jsem těhotná.V polovině listopadu mám nastoupit do nové práce,kt

když zůstaneš na pracáku, budeš jak já. Po porodu ti ukončí evidenci a převedou na sociálku. Nebudeš si moct vybrat rodičák - automat 4letá varianta.
Jde o to, jak moc je ta práce riziková, jestli by ohrozila mimi a co na tvé těhu říká zaměstnavatel. Podle mě to klidně můžeš na pracáku říct a pak nastoupit do práce. Na pracáku si k tobě jen udělá poznámku, že jsi těhu, tak ti nebudou nabízet žádnou práci, jinak nic.

In reply to by Ledai

Ahojky,díky moc...Pokud to ale tomu zaměstnavateli řeknu,že jsem těhotná,tak pochybuju,že mě zaměstná,takže mu to nemám říkat? :#o:

25.10.2010

Ahojda holky,stále sháním dobrého a hodného gynekologa/gynekoložku tady na Vysočině-nejlépe ze Žďáru nad Sázavou,Nového Města na Moravě a blízkého okolí,ale zatím marně.Četla jse

Ahojky,
tak já jsem Města a tady chodím k MUDr. Matouškové, je super, jen je teď těhotná, takže budu muset k jiné. A uvažuju buď o Hrdinovi nebo Staré. Oba jsou úžasní doktoři. Určitě ne Minářová!!!

In reply to by zuzkaj

Zuzi,děkuji mocka :+^*: A ta Marcela Stará je tedy taky v pohodě?Jen aby brali nové pacientky,všude kam zavolám,tak mají plno :) Zase jsem ale četla,že jsou v Novém Městě hrozné sestřičky,ale nemohu posoudit,tak nevím :#o:

Ahoj Jsem z Města.V bystřici by měl odinovat Kujal z doslech vým že je příjemnej chodí k němu švagrová já ho jako lékaře neznám. Jinak v Novém Městě doporučuji jít normálně do nemocnice na gynekologii tam se i normálně ordinuje a pokud plánuješ miminko tak se tam dělaj i včechna vyšetření ultrazvuky atd.Já chodím k primáři Petrů není špatnej ale doporučit můžu i můžu Matouškovou nebo Hrdinu jsou mladší a příjemní nedoporučuji Minářovou ! Zatím ahoj :a:

In reply to by Nelll

Nell,děkuji moc,jsi hodná :k: Já jsem právě minulý týden zjistila,že jsem těhotná a tak potřebuji jít conejdřív na gyndu pro potvrzení...Ještě to proberu vše s přítelem,ale zatím to vypadá na tu nemocnici v Novém Městě.

22.10.2010

Ahojík holky,potřebuji poradit ohledně gynekologa.Svého mám tam,kde mám trvalé bydliště(Blansko),ale už nějakou dobu žiji s přítelem na Vysočině a tak se chci zeptat,jestli můžu zaj

20.10.2010

Ahojda holčinky,tak dnes jsem 33DC,mrcha zatím nedošla(a doufám,že už ani nedojde),jen jsem v 28DC začala malinko špinit,tak jsem si myslela,že červená dorazí,ale špinění druhý den ust

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka