Deníček uživatele mikeska

20.09.2011

Příchod Tadeáška na svět TP byl 11.9.

23.8. večer křeče a tvrdnutí
24.8. ráno bolest břicha a tvrdnutí, v poledne začala odcházet zátka, večer začalo často tvrdnout bříško

Velká gratulace. Zvládla jsi to bezvadně i s překážkama. Já si neumím představit hodinu ležet na boku a nesmět tlačit, když tě to nutí. To mě to nutilo a musela jsem počkat 3 kontreakce a to bylo něco............ale i tak mi doktora trochu pomohla, protože já stejně malinko přitláčela i když jsem nesměla. Takže jsi borka.
Já u prvího - holky přijela otevřená na 2 cm a rodila jsem 8 hodin ......40+0 - 3450g a 49cm a u druhýho - kluka na 3 cm a rodila jsem 2 hod- 38+4 - 3180g a 50 cm. U obou přípdů jsem jela s prasklou vodou.

02.05.2011

Ahojky holky spolutěhulky :-) Přehouply jsme se do druhé poloviny a napadlo nás uspořádat srazík :-)
Jedná se o maminy z Prahy a okolí ale přijet může kdokoliv...

14.03.2011

Nelinka oslavila své 2. narozeniny a přišlo jí popřát plno kamarádů :-)

Nelinka oslavila 2.narozeniny
Nelinka oslavila 2.narozeniny
Nelinka oslavila 2.narozeniny
Nelinka oslavila 2.narozeniny

Nelinko, Ty jsi tak roztomilá holčička :girl: Přejeme hlavně zdravíčko a ať jsi pořád takové sluníčko :€s€:

Moc děkuji, dorty byli výborné a oslava taky :-) Nelinka je moje zlatíčko jako pro každou mámu její dítko...

No teda ty dortý, ty jsou krásné a malá jak se krásně usmívá, je to šikulka a kočka po mámě. :one: :one: :one: :a:

Jeee, no tak to jsou krasne fotecky! Nelinka je nadherna panenka :c: :kiss: :one: musi ti delat radost ;) dorticky, by zase udelali radost me :hu: :///: jsou moc moc krasne! a jiste byli i chutne :///: supr ze jste si oslavicku uzili, tak to ma byt :)

28.01.2011

Naše maminky v očekávání :

boruvkas...........27...Hradec Králové.... :girl: Petra 4/08................... :cc): Tomáš.....................1.9.2011

Ahojda holky, tak už to máme také za sebou, 19.9.2011 ve 13:01 se nám narodila Vendulka:-) Byla to rychlovka,ale i pěkná fuška:-) Porod popíšu později. Bráška nás uvítal s otevřenou náručí, ze sestřičky měl velkou radost do doby než jsem si ji vzala do ruky na krmení. To chtěl taky, bral mi stále plenku a i když tu byl táta, babi, děda i teta, tak se po mě plazil jako had a nechtěl k nikomu jinému. A nedej bože když se k nám někdo přiblížil, že si ho vezme, okamžitě začal brečet. Uvidíme jak to zvládne čumáček:-)

13.01.2011

Ahoj holky, tak konečně jsem objednaná na první kontrolu a potvrzení těhu. Jdu ve středu 19. a už se nemůžu dočkat, trochu se i bojím zda bude všechno v pořádku.

tak tě zdravím já jdu k doktorovi dneska tak jsem zvědavá... každý test mi vyšel pozitivně tak jsem zvědavá....dneska vám večer ještě napíšu jak jsem dopala douufám, že je to v pořádku

já jsem svojí první kontrolu měla před rokem 18.1. :) i když jsem jinak docela kliďas tak jsem měla nervy nadranc a když mi dr. řekl že je všechno ok tak jsem se málem rozbrečela štěstím :dance: no a pak jsem měla zase další nervy před příští poradnou a tak dále. . no holt se budeš o to svý mimčo bát už nafurt :heart:
přeju hodně štěstí!! :°O°:

Držím pěsti aby vše bylo jak má a nejlépe aby bylo vidět aj srdíčko - já ho uvidím až 9.2. :-( Se asi nedočkám.

15.10.2008

Tak máme za sebou další poradnu. Vážíme 321g a jsme naprosto zdraví. Krevní testy screening dopadl dobře tak jsem moc ráda. Snad to tak bude pokračovat dál. Vkládám fotečku

29.09.2008

Tak jsem se objednala do Gennetu na 4D ultrazvuk. Tak že už teď se těším na dalekého 22.11.08

Ahoj já jdu do Gennetu na velký UTZ a chci se tam také objedna na 4D, když jsi se objednávala, byl tam nějaký problém s termínem?? Já jen jak mají plno... díky

02.09.2008

Tak máme za sebou úspěšně první poradnu. Piškotek už měří 7 cm a podle toho jak se mrskal tak se má čile k světu. Zároveň jsme včera vstoupili do 4 měsíce, dnes jsme 13+3tt. 19.9.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka