Deníček uživatele m.bartosicka

04.08.2012

holky, musite mi poradit:-( ten nas chlapecek (5 tydnu)...vzdycky po kojeni si hezky odrihne,ale jeste ho nechavam 5-10 minut na rukach i po odrihnuti, ale polozim ho a rev, zacne se kroutit,zvednu ho

ahojky Markét my máme stejný problém,myslám že prcka trápí prdíky. my už máme relativně spolehlivý systém. před kojením než přebalím ji nechám ještě poprdět-cvičím nožkama,pochoduju s malou v klubíčku-dokud není vyprděná tak se nepřisaje- pak přebalím a když vidím,že je spokojená přiložím k prsu,krásně se přicucne, po kojení nechám několikrát odříhnout protože je dravec a spolyká hodně vzduchu,pak se "mojáme" pomazlíme se,nebo ji nechám s taťkou ona se doříhá,doprdí,okouká svět a usíná. zkus ho nechat víckrát odříhnout,vzduch se tolik nedostane do střeva a prdíky nejsou tak hrozné. celý proces od přebalení po usntí sice trvá déle ,ale zase se to vyplatí :) :a:

Kočičko, nemáš takové to lehátko - křesílko ? Tam jsem dávala Laurinku a byla spokojená, byla lehce zvednutá a netlačilo jí tak bříško :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha, to mame,jako kresilko houpaci,uz vim...ale v tom vydrzi jen chvili, podlozila jsem mu tu matraci,aby byl ve sklonu,tak uvidim...dekuju :k:

25.04.2012

AHoj holky,
tak zítra začínáme 30.tt s naším chlapečkem :h:

Náš 30.tt s Jiříčkem <3 + fotečka pindíka
Náš 30.tt s Jiříčkem <3 + fotečka pindíka

teda ten ma pytlík :) no to se klučík nezapře,bude to lamač dívčích srdcí ;);) :) já jsem zvědavá jak dopadneme my :) zatím je malá macík a moje pánev mini takže se rozhodne okolo 36tt... :a:

In reply to by m.bartosicka

pořád je o týden napřed výškou i váhou,posledně měla přes 850 za necele dva týdny o 300g víc tak jsem zvědavá čím nás překvapí příští středu :) ale je fakt,že ted mi břušek hoodně poskočil,na OGTT mi nechtěli věřit konec 27tt:D cha .. když já su malá tak vypadám jako melounek :D ta fotečka ksichtíku je moc pěkná :) snad už se ta moje lumpačice taky nechá blejsknout :)

13.04.2012

Ahoj holky,
tak dnes začínáme s prckem 28.tt, strašně to letí...Už se na něho strašně moooc těšíme...Vyfotila jsem Vám výbavičku oblečení,co pro miláčka máme,a to jsem ještě nevyfotila všechno...

28.tt a výbavička pro naše miminečko:)
28.tt a výbavička pro naše miminečko:)
28.tt a výbavička pro naše miminečko:)
28.tt a výbavička pro naše miminečko:)
28.tt a výbavička pro naše miminečko:)

něco málo... :s: Paráda, máte nachystáno. Krásný věci, já se teď taky poohlížim po nějakých nových kouscích, zděděných bude mít hodně. :)

Pěkné věcičky:) A to bodyčko s Mickey Mousem je fakt super :one: To zelené bodyčko - roláček s pejskama mám doma po malým:)

Téda to je věciček jak na pultě v obchodě.No super výbavička,tobě už snad ani nic nechybí co? :one: :s:

27.03.2012

Ahoj holky...

Miško jestli budeš klidnější, tak odpočívej a nechte si sex až budeš vědět, že leze nahoru:-) já měla placentu přes děložní hrdlo a taky se vytáhla, tak se vůbec nemrač, za týden může být všechno jinak :kiss:

Ahojky, já ve 24tt špinila, tak jsem šla k dr. a říkal vše v pohodě, jen placenta zasahovala dolů, tak asi proto to špinění... Doporučil nenamáhat se, nic netahat... Placenta se vytáhla... Teď každým dnem čekám, že se rozpadnu:D
Jinak do bazénu asi klidně... chodí spousty těhulek:)

22.02.2012

Ahoj holky,

Náš miláček Jiříček - UTZ ve 20. tt:)))
08.02.2012

Holky, fotečka našeho Jiříčka, do třetice potvrzeného chlapečka...má 261 g, prý je puclík:) Ale vše je v pořádku,tak jsem mooooc šťastnáááá! :h:

Jiříček 18.tt - 3D fotečka:))
16.01.2012

Ahoj sluníčka, tak jsem zpátky z poradny, vše je v pořádku,hlavně teda miláček a už podruhé máme potvrzeného chlapečka :h: takže to bude Jiříček po taťkovi :h: šlo mu krásně všechno vidět:)) kouličky,

poradna 15tt:) Jiříček roste jako z vody:) <3

Ahojky. Jsem ráda že jste v pořádku a gratuluji k chlapečkovi. Moc držím palce, ať je nadále vše ok a do nemocnice už půjdeš jen porodit :) :a:

kup si osteogenon je volně prodejnej a i na gyndě mi ho doporučili pomůže na ty bolesti, nechápu že vás doktoři nechávají trpět. toto 100% pomáhá už po týdnu braní já beru 2 rano a jeden večer a jsem fit a to už jsem nemohla ani chodit bolestí. jsou to jen soli a minerály stojí asi 200 ale stojí to za to! už několika jsem to poradila a jsou štastný a pro mimi žádné nebezpečí :one:

In reply to by m.bartosicka

ono to je normální to mají pravdu, ale dá se tomu zabránit. je fakt že než to zabere je to tak týden ale já je beru asi od 15tt protože jsem fakt už nemohla a mám je do dnes a fákt mě to nebolí jen někdy v noci když se blbě otáčím a v porodnici mi řekla že můžu až 4 tablety za den a já už nemám bolesti tak jsem je snížila na 2 až 3 denně podle toho jakou budu mít zátěž. :///: ale aby to rychle přešlo tak 2 ráno 1 odpol 1 večer nebo 2 ráno a jedna večer. to poznáte sami. pokud si o tom chcete něco přečíst tak na stránkách. www.olecich.cz :a: :a: :a: nic se nemusí vydržet podle mého-pokud můžu pomůžu ;)

05.01.2012

Ahoj holky,

screening máme za sebou a už víme co mám v bříšku <3

Ahojky, moc krásná fotečka, mimísek je hodně podobný mému prvnímu chlapečkovi :) Mě dnes doktorka říkala, že u takhle malého plůdku se nedá ještě říct co to bude, že ten hrbolek mají všichni, a až později se teprve ukáže jestli z toho vyroste pindík a nebo to takhle zůstane a bude to holčička, tak nevím. Ale moc gratuluju, hlavně, že je všechno v pořádku, já jsem dneska byla taky a taky vše OK,tak jsem šťastná ;) :)

Ahojky ooobr gratulace, jsem moc ráda za Tebe, jsem přemýšlela jak jste na tom a dneska narazim na takovou skvělou zprávu!!!! Držim palečky ať je všechno dál tak jak má!!! Nám už to koťátko pěkně roste strašně to utíká, úžívej si bříško a těhulkování, tenhle čas ti nikdo nevrátí :-)))

To je až neuvěřitelný, když si představíš, že to miminečko je velký jen 6 cenťáků a už je takhle krásně vidět všechno! :) Pindík mu snad neupadne, ledaže by to byla pupečníková šňůra... ;)

KRÁÁÁSA!! Blahopřeju..absolutně jsem neveřila,že to takhle brzo bude tak pekně vidět a poznat!!! já doufám,že nám to řeknou příští týden v poradně... :/;x:

21.12.2011

Ahoj kočeny,

1.poradna :))) 10+0tt

fotečka sice mázlá, ale jde vidět jak už je velký prdelká nebo velká :-) tak ať ti krásně roste a v bytečku se vám líbí a krásné svátky i tobě papa

:a: ahoooj, neva ,že je fotečka rozmazaná.:) musel byt zážitek vidět ho jak si tam tancuje :) my jdeme na poradnu až 10.1 a to už budu 11+2 tak snad mi taky zatancuje :) božatko snad se neprozvracíš do porodu, mě už nevolnosti přešli jup jup ' ! pro změnu mám šílené chutě :D ale konečně naberu ty kilečka co jsem shodila :) jinak pokud by byl mimis hooodně odolny tak by se taky mohl narodit na můj svátek v srpnu:D ale ja myslím,že spíš nám vykoukne dříve. pohlad pupík a měj se krásně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka