Deníček uživatele marta88

07.08.2011

Tady je jen pro inspiraci skrz jeden článek tu. Pak to hned smažu. Dceřin pokojík.

Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík
Obrázky v pokojíku a dcery pokojík

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) díky, taky mi to dalo fušku sehnat ten koberec :s: on ve skutečnosti ladí, jen ta fotka to zkresluje :) ale teprve teď se mi pro malou podařilo sehnat prostěradlo, který fakt odpovídá (to není to na fotce) :dance:
tak jsem musela koupit hned 2. Sem si připadala, jak když Bohuš si v dědictví kupoval 2 stejný obleky :s:

nádhera opravdu...ten nábytek je úžasnej..kdyby byl s modrou,nebo zelenou tak bych do ně časem šla pro syna..

In reply to by wond3r

:) díky, taky jsem to řešila, když jsem se dozvěděla, že čekáme druhý a kamarád říkal, že kdyby to byl kluk, tak by mi holt u skříní dva fialový šuplata vyměnil za zelený nebo modrý a udělal stejnou postel (akorát se zeleným nebo modrým místo fialové) pod okna časem i pro kluka :c: (až by teda vyrostl z malé postýlky. ale bude to taky holka, tak nic měnic nemusíme a zatím se tam budou muset vejít :s:

In reply to by marta88

tak to je dobře..jj určo se tam vejdou:) my máme 2kk zatim..a zatim je malej s náma v ložnici,kde má místa na hraní asi jako budou mít Vaše holky,protože tam máme postel,skříň,přebalovák ,postýlku atd. ,ale časem z toho uděláme jen pokojík a my budem v obýváku..stejně jako dospělý nepotřebujeme místnost pro sebe vyloženě.. a jednou snad budu mít i tak vysněnou ložnici:)) ale pokoj pro malýho mi je přednější a taky se na něm vyřádim...můžu se jen zeptat kolik Tě stál ten nábytek na zakázku? kdyžtak to písni do zpráv ať to nepíšeš veřejně sem...děkuju:)

27.05.2011

Holky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jdu až ve středu, ale má stát 500Kč, no není to zrovna málo, ale za zvědavost zaplatíme :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) já ani nevím, co bych radši :s: jen s holkou by to asi bylo jednodušší :) mám spoust krásných věcí po dceři a některé ani nenosila :$$: tak chci vědět, abych to kdyžtak stilha prodat a nakoupit klučičí :a:

09.05.2011

Holky, já měla takovej strach a dopadlo na 1 :\x:

Tak moc gratulujeme, jsem ráda, že je vše v pořádku ;-) My jdeme příští týden, tak snad budu hlásit stejné zprávy :-)

30.04.2011

Ve čtvrtek jsem byla na kontrole a prcek se tam krásně hýbal :)

ahojky!Já už mám za sebou dvaMůže se se to opakovat tak to chce klid pobyty ve špitále a vždy s krvácením,to poslední bylo hodně silné a vyšel ze mě velký hematom,Ve špitále jsem byla dohromady 27 dní.Taky mám utrogestan a odpočívat,nezvedej nic těžkého a odpočívej!Může se to opakovat.Zdravíme mimíska!!

In reply to by paris

:( to je hrozný, tak dlouho ve špitále. No mě řekli, že bych tam stejně dostala prášky, co mi dají i na doma, tak můžu být doma. Ale žádný hematom mi právě nenašli. Nenašli nic. A co tam s tebou ve špitále dělali?
No doufám, že to nebude celý těhotenství, ležím druhej den a už šílím. :00:
Tak hlavněže Vy ste v pořádku, tect ze mě krev, tak bych asi omdlela, stačilo mi trochu krve na papíře a málem to se mnou šlahlo.
Tak ať nás už nezlobí, ty naše :h: :a:

Ahoj, Marti, teda doufám, že vše bude v naprostém pořádku a bylo to jen ojedinělé a už nikdy více opakující se nedopatření. Jsme tak nějak stejně těhotné, tak se mě to dotýká tak nějak více než něco jiného. Tak ještě jednou přejeme hlavně zdravíčko všem a už žádné strašení :)

In reply to by Jablotro

Díky moc :k: Je pravda, že to vystrašilo, ale snad je to ok. Pravda je, že být někde na vycházce a čůrat u stromu :s: , tak si toho asi ani nevšimnu, jak to bylo slabé. Ale byla to krev, tak to vyděsí :00: Od pátku vůbec nic ani čmouha na slipovce, akorát trocha úplně bílého těhotenského výtoku a ten je prý normální, tak snad je už vše ok, když je fakt jasně bílý :)
Akorát to ležení mě asi zabije ://: No musím vydržet :a:

13.04.2011

Ahojky :a:
tak jsme dnes byli na utz a prcek si tam krásně lebedil :\x: Dokonce dohnal i ten týdenní rest od minule a je akorát :C]]:

Ahojki.Gratuluji k pozitivním zprávám jen tak dál.Já jdu taky dneska odpol na vyšetření jestli je vše OK a jestli tluče srdíčko.A taky mi přesněji řekne v kterém jsem týdnu...Nemůžu se dočkat a už jsem i kapku nervozní..Bříško mě taky stále pobolívá a bradavky strašně bolí.Nevolnosti mám asi jako ty že pokud něco nesním hned mám žaludek jak na vodě.

In reply to by zanetka

:) tak to držím pěsti a jsem ráda, že s tím jídlem v tom nejsem sama :a\|: je to až otravný, že? Když jdu někam na dýl a zapomenu si vzít něco s sebou, tak myslím, že už domů ani nedojdu :00:

31.03.2011

:help:
Holky, prosím radu. jsem nachcípaná jak :pig:

ahoj, mě pomohlo psí sádlo od Dr. Weisse........+ bylinkový čaj na kašel od Mullera. (nesmí se užívat moc dlouhou). Musim říct, že ikdyž jsem k té přírodní medicíně byla dost skeptická tak to opravdu pomohlo a speciálně to psí sádlo.....fakt .
Držim palečky ať je líp.

In reply to by Klára77

Ahoj díky, taky jsem tomu nejdřív nevěřila, ale musím uznat, že jsem se včera celej den "válela", vypila konvičku toho čaje a 3x jsem si dala ten jitrocelovej sirup a musím říct, že je mi o poznání líp :) Místo tohoo sádla jsem zkusila dětský prsní mast a ta taky ulevila. K sádlu mám od malička odpor :s: tak nevím, jak bych se tím vydržela mazat. :a:

ahoj mě rozhodně pomáhá sinecod na kašel já měla taky problém s pruduškama ale rozhodně si dojdi k lekaři ptž tam píšoou :Těhotenství a kojení
Pokud jste těhotná nebo kojíte, tak se stejně jako u jiných léčivých přípravků před použitím tohoto přípravku poraďte s Vaším lékařem.

Ale je fakt dobrej a potom až to dobereš tak jitrocelový sirup ani jsem ho nepotřebovala potom sinecodu jsem to vykašlala ještě pár dní a jsem v pohodě.

30.03.2011

Holky, tak dnes jsem byla na kontrole a na utz. Podle poslední MS bych měla být 6+2. Dr.

neboj to bude dobry,my sme byli 6t a rozdil byl podle ultr 10dni a za 14dni uz sme byli ok
nemysli na to,preji pohodove tehu a uzivej si :a:

In reply to by mimísko

Tak my máme 5 dní, ale to je asi tím, jak to dr. měří. To asi rozhoduje hodně faktorů. Ale já právě ovu nemohla mít později, teda mohla, ale to pak nevím, jak bych k těhotenství přišla :) My už pak na snažení totiž nepracovali, tak nevím, snad bude vše v pořádku :a: :a:
Ale ta nejistota je hroznááááá, manžel mi říká, ať jsem v klidu, když je vše tak jak má být, ale já nevím bez toho :h: tomu nevěřím, ikdyž náš utz je hodně podobný tvému.

In reply to by marta88

jj taky jsem se uklidnila když jsem tam vyděla srdíčko ale nesmíš na to tolik myslet ono to pak i rychleji uteče alespon mě to utíká mám doma rok a pul starýho klučinu tak na to není čas se trápit. Ale neboj už ti to musí vyjít po tom všem. Mooooc držím peštičky at jste zdraví

In reply to by mimísko

Díky moc :k: To já si taky říkám, že to MUSÍ být dobrý. Naštěstí o tom mám čas přemýšlet, jen když ta má cácorka spí, takže si myslím, že se z toho čekání nezcvoknu :s:
A furt si říkám, že když se to náhodou pokazí, tak aspoňže mám malou :c: (sice jsme bez školky,takže by to bylo na hoooodně na prd, ale co by nám zbylo) Nevím, co bych dělala, kdybych jí neměla a toto čekání.
Je pravda, že když jsem čekala malou, tak jsem na to vůbec nemyslela, ale to bylo asi proto, že jsem si nepřipouštěla, co by se mohlo všechno stát. Nechodila jsem sem ještě a tudíž jsem ještě ani netušila v kolika případech to končí tak tragicky :(
Manžel mi chce net zakázat, protože si tu čtu hrůzostrašný příběhy a pak jsem celá pos**ná :|€|:

23.03.2011

Ahoj holky, tak snad se k Vám taky přidám :) Původně jsem měla patřit k srpňátkům, ale nějak to nevyšlo :(

ahojky já taky patřila k srpňátků..taky to nevyšlo(revize) a teď jsem v 8 týdnu příští čtvrtek jdu na kontrolu tak snad bude vše v pořádku.Jsem na neschopence(zánět močáku) bříško mě pobolívá.prsa taky ale snad je vše v pohodě..po 3 nevydařených těhu sem vystrašená z každýho píchnutí a když mám jít na záchod bojím se podívat jestli je vše v pohodě.Tak snad nám to teď už vyjde :-)

In reply to by verikacr

Tak to když jsme se tady sešly, tak to vyjít musí ;) Já jsem teda trochu rozpačitá za své kontroly, ale 13.4 jdu znovu, tak doufám, že bude vše ok.
Já taky furt lítám na záchod a vždy mám strach se podívat, jak blázen :s:
Ale nikdo nám to vyčítat po "tom" nemůže.
Tak držíme pěstičky :k: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Dííííky, teď už prostě musí být vše ok :c: Musíme věřit :a:

Vííítej :a: My máme doma taky holčičku Verunku a v Lednu jí byly dva, takže jsme o měsíc mladší..... :°°//: Jinak dneska jsem 7+1 tt a taky bychom moc chtěli druhou holčičku :girl: .....Ale chlapečkem taky nepohrdnem..... :C]]:

15.03.2011

Tak konečně
Holky, co si myslíte? Ten test je dělaný teď, takže ne z moči z rána.

Tady je-Holky, prosím, radu!!! Co si myslíte o tomto těhu testu?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) vážně neudělala? Tak to jsem ráda :heart: Ale k :*8*: budu volat až příští týden, stejně by mě dřív nevzala,ale to čekání :O :O
Tak děkuji :k: :a:

17.12.2010

Holky, tak jsem zmatená :00:
Koupila jsem si ty ovulační testy a dělám dle návodu každý den.
V balíčku jich bylo 5 a dnes jsem dělala poslední.

vulacni test je pozitivni kdyz jsou carky bud stejne silne nebo je testovaci silnejsi nez kontrolni ,potom bude ovulace tak do 48 hodin takze je dobre sexovat treba v den toho nejsilnejsiho testu a pak za dva dny

Ahoj, já mívala taky dýl pozitivní ty testíky než píšou, většinou ale jen 2 dní, když jsem to měla 3 - 4 dni tak jsem se na to ptala doktora a ten mi říkal, že je to možná taky nějaká cystička, ta dělá falešně poztivní testíky, no uvidíš, kdy a jak příjde MS nebo si cinkni k doktorovi a optej se ho :a:

In reply to by marta88

No ona se ti může udělat z toho folikulu, kterej je dominantní, jen prostě nepraskne a nenastane ovulace, ale přeroste a pak dělá chvíli paseku, potom ti kvůli tomu může přijít i MS později, ale nechci tě strašit, jo a ve většině případů praskne sama před MS, takže nemusíš mít strach, odejde určitě :) ale tak to u tebe vůbec nemusí být, já nejsem doktor, tak se ho pak radši poptej, kdyby jsi měla pořád pozitivní testíky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka