Deníček uživatele Lucka V.

12.01.2010

Dnes jsou to přesně dva týdny, co se nám Pavlík narodil, a už jsme se doma zadaptovali natolik, že jsem si našla chvilku na to podělit se s vámi o svůj velký zážitek ;)

Ahoj, gratuluju k úžasně rychlému porodu. Já bohužel ani o jednom porodu nemůžu říct že byl porod úžasný. Narození mích dětiček úžasné bylo, ale samotné borody byli dlouhé a hodně moc bolestivé... :a:

07.04.2009

Ahojky, pročítám si tady vaše zážitky z porodů a i když jsem rodila už skoro před dvěma roky, taky vám ten svůj popíšu.

vazne jsi to moc hezky napsala, :-) s citem a bez zbytecnych hruznosti kolem. Nejsem zadna naivka a vim, ze to v zadnem pripade nebyl vubec zadny med, ale presto musim rict, ze si me tak trosicku uchlacholila. :-)
Preji tobe i Nikolce zdravicko a at jste obe spokojene a mooooc stastne. Nikolka, at moc nezlobi rodice a maminka, at ma s Nikolkou trpelivost a zadne starosti. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neboj, to uteče, půlku už máš za sebou ;) A teď když je venku konečně krásně, je těhulkování určitě příjemný, dá se chodit ven a pěkně si to celé užívat :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem se jako těhotná taky na jaro hrozně těšila, celou zimu doma to bylo na zbláznění. I teď s malou jsme venku, kdykoliv to jde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky