Deníček uživatele Kotatkolu

19.09.2013

Ahojky, tak hlasim info. Dnesni kontrola dopadla dobre vse ok, 17.10. jdu na ten test na cukr a zaroven i na kontrolu. Zadne kg navic, tlak vpohode.Srdicko a vse ok, ale mlelo se to jako blazen. A delala mi utz jak pres bricho tak pres spodek, aby jsme videli pohlavi, a jaksi se nam nechtelo nic ukazat:) takze sranda no nic pristi patek je tu brzo tak vyckame na velky utz.

Kontrola 20TT
01.08.2013

Tak po dnesku za nami vysetreni v Brne zatim vse ok. Copak si myslite ze to bude:) Hlavne tedy at je to zdrave

Vysetreni Nt

Těžko říct já to takto nepoznám :s: Prosím v kolikátem týdnu je tohle NT+ ??? to naše je nějak velké máme na tom obrázku 13,6 cm. Děkuji Petra :a:

12.01.2010

Ahojky, tak dnes jsme byli s pritelem na vysetreni NT+ v Brne. Vse dopadlo dobre, zadne vady nebyly, tak jsme moc spokojeni. Za tyden jdu ke sve gynekolozce na dalsi prohlidku,tak uvidime.

Vyšetření NT+
16.12.2009

Ahojky holky, tak podávám hlášení, včera jsem byla na druhé kontrole u paní doktorky.

Naše návštěva u Dr.

super fotečka - gratuluji k malému človíčkovi :\x: Tak ať všechny testy dopadnou dobře a není ti už moc špatně - neboj, ono to přejde :C]]:

27.11.2009

Ahoj holky, tak podávám hlášení ze včerejšího vyšetření u nové paní doktorky. Vyšetření úplně super, nemám slov. A ultrazvuk potvrdil těhotenství 6+1. Dala mi i fotečku.

17.11.2009

Ahoj holky, tak přikládám test z dnešního rána, čárka sílí , tak doufám, že to dobře dopadne a doufam že by jsme něco mohli vidět i na ultrazvuku, nebo myslíte že je brzo?

Test z dnešního rána
16.11.2009

Ahoj holky myslíte, že podle testů čekám mimi? Ten test s tou slabší čárkou je z 7.11. a ten druhý z 12.11. Co si o tom myslíte. Děkuji za Vaše odpovědi.

Těhotenství?
03.11.2009

Ahojky, jsem tu nová uživatelka. S přítelem se snažíme o miminko 7 měsíců a stále nic, beru 3 měsíce utrogestan a teď nově calibrumbaby. ¨Mens.

In reply to by ycram

Ano udělala teď v sobotu a je tam vidět náznak růžové čárky, víceméně jde vidět ale zatím slabě. Zítra mám jít na ultrazvuk co mi kamoska domluvila, jestli jsem v poradku a taky by mi mohla pri tom rict jestli jsem těhotná nebo ne. Tak jsem zvědavá.

ahooj...ženske tělo je vážně zajímave...a hodně jej ovlivnuje psychika...vyckej par dni a kdyz nepřijde mrcha....ta si udělěj test...držím pěsti na mimiše :) Lůca

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka