Plánujeme miminko

03.11.2009

Ahojky, jsem tu nová uživatelka. S přítelem se snažíme o miminko 7 měsíců a stále nic, beru 3 měsíce utrogestan a teď nově calibrumbaby. ¨Mens. mám celkem nepravidelnou vetšinou po 30 i přes 30 dní, a teď poslední jsem dostala po 24 dnech bylo to minulý měsíc v pátek špinění, sobota normal a v neděli konec, pondělí pohoda nic až v úterý nárazovka špinění a celej už nic tak nevím co si o tom myslet.
Chtěla jsem se zeptat teď v neděli jsem si dělala těh. test. Na testu se objevila čárka normal a druhá jen obrys celé cárky, která jinak byla bílá ale sla vidět.
Může to znamenat např. ranné stádium těh.?Menstruaci bych měla tento týden dostat, tak jsem si říkala, že počkám jestli ji dostanu a když ne tak test zopakuji.
Děkuji moc za odpověď.

In reply to by ycram

Ano udělala teď v sobotu a je tam vidět náznak růžové čárky, víceméně jde vidět ale zatím slabě. Zítra mám jít na ultrazvuk co mi kamoska domluvila, jestli jsem v poradku a taky by mi mohla pri tom rict jestli jsem těhotná nebo ne. Tak jsem zvědavá.

ahooj...ženske tělo je vážně zajímave...a hodně jej ovlivnuje psychika...vyckej par dni a kdyz nepřijde mrcha....ta si udělěj test...držím pěsti na mimiše :) Lůca

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka