Deníček uživatele kosoul

12.08.2010

Ahoj maminy, nějak dneska nevydržel kočárek a proto se chci zeptat jestli někdo neprodáváte ...nejradši bych trojkombinaci :-) bez kočárku jsem bezradná proto se ptám i tady.

12.08.2010

Ahojte maminky z Prahy ... někdo na procházku má být krásně ta co nějakou ozdravnou ? :-) Terka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé já to objevila až ted a okud mi bydlíme kousek od kloboučnické :-)

17.05.2010

ahoj holky , mám dotaz moje kamáradka by ráda otěhotněla, má epilepsii a neurolog jí řekl že v této fázi problém není. Ale stejně má strach jak působí těhotenství na záchvaty...

Ahoj, moje sestra je epileptik. Zatim tehotna neni, neurolog ji rekl, ze u 1/3 epilepticek se stav nezmeni, 1/3 se zhorsi a 1/3 se zlepsi. Myslim si, ze je dobry trosku planovat, konzultovat s neurologem a snazit se hladiny leku snizit na minimum, proste tak aby zachvaty nebyly, nebo aspon minimum, ale zase aby ty leky neohrozily mimco.

16.05.2010

Ahoj těhulky a maminy...

já jí mám a jsem z ní nadšená, nedám na ní dopustit, signál je super a obraz taky, bydlím ve velkým baráku a lítám s ní i po zahradě signál pořád.

my jsme ted tuhle koupili moji ségře a je z ní neštastná....bydlí na vesnici bez signálu a mají doma více spotřebičů,to všechno ovlivnilo signál chůvičky a video prostě nejde a zvuk jen na jednom místě baráku u okna,ale u mě doma to fungovalo dobře,tak fakt neporadím,když jsme ji odvezli na reklamaci,tak tam šla taky super,prostě bydlej špatně :00:

Ahoj, my máme od Aventu - Philips a jsem s nima maximálně spokojená, mají dosah myslím 200 metrů, nic to neruší, sice stály 2.000,- Kč, ale stálo to za to.

In reply to by jance

Ahoj,ty máš ty co bych chtěla já a korát že ty stojí okolo 1500,- ,můžu se tě zeptat dá se do nich mluvit?Myslím že mají 2 kanály a já mám strach aby nechytala jiné miminka,bydlím v bytovce(jsou tu okolo 3)ale nevím jestli bych nechytala jejich mimina tak nevím jestli si nemáme koupit chuvičku s více kanaly,budu ráda když mi poradíš :+^*:

In reply to by Chalupka

Ahoj, naše chůvičky jsou Avent SCD 480 a jsou myslím na 2 kanály, teď se nemůžu jít podívat, neboť mi malá už spinká. :girl: Miminka ostatních nechytáme, Jestli se dá do nich mluvit....no to se podle mě dá do každých,ne? .... nevím, jak to myslíš, když jsme je zkoušeli, tak je jasné, že jsme u chůvičky stály a něco breptali.....nevím, co teď chůvičky stojí, ale loni na podzim stály 2.000,- Kč nebo něco málo přes....našla jsem je třeba na http://www.spuntik.cz/philips-avent-chuvicky-scd-480/nebo na http://www.babyline.cz/odposlechy-chuvicky/avent-philips-odposlechy-scd…

12.05.2010

Ahoj květinky, těhulky maminky,

ahoj opět se snažím sem vložit odpověd a snad se to konečně povede nějak mi blbne net :-( tak mimčo u sebe ještě nemám ...je to malej lenoch cestou do porodky se rozkopal jak blázen takže je vše v pořádku a ke všemu to na porod ještě nevypadá :-( chjoo myslím že už z toho kvalitně blbnu :-) ale díky moc za odpovědi pa

Díky za rady přítel je na cestě z práce domu tak se zbalíme a pojedem... je fakt než mít nervy a čekat kdy začne kopat je lepší si jet nechat natočit monitor ...díky moc

12.05.2010

Ahoj těhulky a maminy chtěla jsem se zeptat jestli tu není nějaká z Prahy a nejlépe okolí nuslí , jsem 26 letá maminka a čekám první mimčo :-) prcek se mi má narodit až za týden ale u

Ahojky, no tak koukam jak se nas tu celkem seslo :) ja bydlim taky u bohemky v petrohradsky..cekam prvni mimi holcicku v cervenci..:) chtela jsem se zeptat holky k jakemu pediatrovi budete chodit nejake doporuceni?popr. kdy volat jestli nas vemou..dekuji...

In reply to by jandule

Ahojky, v Petrohradský?Já v Estonský. Já budu mít doktorku pro mrňousky :girl: :cc): až na Praze 6, chodila jsem tam s klukem,protože jsem tam kdysi bydlela a nemůžu si jí vynachválit. Ptala jsem se jí, jestli nás vezme a naštěstí na to kývla. Jinak čekám broučky také v červenci. Doufám tedy, že tam vydrží.
Papa Romča

In reply to by jandule

Čím víc tím líp ne :-) tak to je taky kousek :-)) no já budu chodit až na Prahu 7 docela dálka ale lepší dětskou doktorku neznám ... je fakt že je to známá ale takový přístup k dětem jako má ona jsem nikde jinde neviděla ! Takže tady v okolí vám poradit moc nemůžu... jinak se na dětskou doktorku prý ptají v porodnici ale mě se ještě na kontakt nikdo neptal... každopádně je prý fajn si to zařídit dopředu jestli tě vezmou.

Ahoj holčičky,
dobrá seznamka na venčení miminek :-)
Také se hlásím. Jsem z Pražského Povstání je mi 34 a čeká mě to v září.
Jsem pro každou srandu, sportík s kočárem :-)
Bylo by super kdyby se našel někdo i na společné najímání na hlídání.
Za dvě dětičky je to asi 70,- na hodinu a to už se dá přežít ? ne ?

03.05.2010

Ahoj holky chodím sem už nějaký týden ale ještě jsem nic nenapsala, ale ted prosím o radu. Už nějakou dobu mi bolí břicho uplně ztvrdne a zabolí mě v pipině...

moc díky za rady a "pomoc" přešlo to a navíc včera v poradně v porodnici mi řekli že ještě na porod to zdaleka nevypadá a že jako prvorodička budu i nejspíš přenášet. Ale na jednu stranu jsem byla natěšená že už bych mohla rodit a na druhou zase děsný strach z porodu.. :-) ale to je asi normální :-) hezký zbytek dne :-)

Ahoj! Dnes začínám 39tt a jsem na tom jako Ty. Včera v noci mě vzbudila bolest břicha s tvrdnutím, horší než poslíčci, ale nic... Pokud se to nezhoršuje a nezkracuje interval tak je to bohužel planý poplach.. :( Já už se nemůžu dočkat, takže tyto stavy jsou pro mě hrozné... :)
Tak ať se brzo dočkáš!!! PA

In reply to by Balu

tak to jsme na tom byly stejně....bolest v podbřišku, zimnice a bolest hlavy mě vzbudilo kolem 1hod, pak ve 3h a 3.45h - moc jsem se nevyspala, bála jsem se, kdy ta bolest zase přijde. Navíc přítel měl noční, kterou má ještě dnes a pak už má dovču asi 20dní, tak pak to může řijít.
Najednu stranu si říkám, že to chci mít za sebou, ale když jsem měla ty bolesti, tak jsem si přála, ať to skončí.....tak jsem zvědavá, jak pak budu statečná.
Ale nejsem jediná, co se bojí, že ne??? :s:

Ahojky, jestli jdes zitra do poradny, tak se niceho neboj...urcite je to normalni...teda zalezi na tom, jak moc te boli bricho...me brisko taky tvrdne, hlavne, kdyz ma malej diskoteku a v pipine mi kolikrat tak pichlo, ze jsem myslela, ze uz se tlaci ven, ale byl to plany poplach...urcite se neboj a zitra si o tom promluv s dr. :) hezky zbytek vecera...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky