Deníček uživatele Jitulena

14.09.2010

Ahoj holky, dneska jsme se s holkama z moje těhu slezli na kávičku. Mrzí mě,že nedorazila Ála a Tinka.

Dnešní kávička v Ústí
Dnešní kávička v Ústí

I Tinku s malou Ellenkou to mrzí, ale příště už to snad vyjde..pokud si ta naše holka zase nepostaví hlavu!
Malej je kouzelnej smíšek! :c:

Jo,jo bylo to super,hlavne,kdyz uz ted s tim budoucim managerem jak pises muzu taky mezi lidi,to bys ho mela videt jeste i pred mesicem,kriklouna.Jinak jsem prave dnes vyuzila toho,ze mel prave 3 mesice a hlavne nasi sleziny a trochu ho vysnorila,jinak tahame stale teplakovky-nejoblibenejsi oblecenicko.Moc rada jsem vas holky vsechny videla a doufam,ze to nebylo naposledy.Pusinky tem vasim zlatickum a zase tady nekdy na webu,paaaaa,Shany a Nicolas

Ahojky jé malej je úžasnej:)!!! Uplně vám závidím že jste se tak sešli kdybych nebyla z druhé strany republiky tak bych strašně ráda dojela a všechny vás viděla. Máte aspon fotečky ráda bych viděla Shany s malým gentlemankem a vás všechny pá přemýšlím že by se mohl udělat nějak srazíček s kafíčkem třebas v Brně v Olympii nebo někde jinde v Brně kde by jsme se slezly zase mi tady z té druh strany republiky:)pá mějte se sluníčkově

03.09.2010

Ahoj maminy a těhulky, :\/|:
co se sejít na kávičku 13.9 dopoledne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak sme tam na vás čekaly .-( nakonec,jsme byli ve Foru. chci se zeptat,kde jste sehnali tu čepici s bambulí,co máš v deníčku,ta je parádní!!!!

24.08.2010

Ahoj holky,

Náš žížaláček a už vim,proč se říká "DRZÁ JAK LÁZEŇSKÁ VEVERKA" :-)
Náš žížaláček a už vim,proč se říká "DRZÁ JAK LÁZEŇSKÁ VEVERKA" :-)
Náš žížaláček a už vim,proč se říká "DRZÁ JAK LÁZEŇSKÁ VEVERKA" :-)
Náš žížaláček a už vim,proč se říká "DRZÁ JAK LÁZEŇSKÁ VEVERKA" :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj Beru,
já tu váhu až tak neřeším,ale pomalu ve třech měsících a přibral jen 1kg? A ona to řeší doktorka. No dala śem mu večer 60ml sunárku a chrněl od 20hod do 5hod. A hlavně,měl zelený kakání,to je hladové,za to dneska už 3x míchaná vajíčka :°:
Zoubky, jo :one: Honzík slintá jaak bernardýn :€Ss€:

ahojky krasne foteck :c: nebuj proste to bude dlouhan u nas to take nejde do sirky nejsme takovy to baculaty mimi, ale jsme silene dlouhy ze nosime obleceni na 6 mesicu.... :00: opatrujte se :h:

...ahojky ale prosím tě to dožene:) Je krásnej:) A jinak příště fotku i s hlavou maminek:)

Jity Honzík je krásnej a nevypadá až tak hubenej i když vedle svého kamaráda mnohem víc.Důležíté je že prospívá :one:
malá s eu kojení taky kroutí jak žížala :00: :00:
ta poslední fotečka je super :one: :one:

Ahoj Jituš, teda ten je krásnej, sice trochu hubenej, ale on to dožene, hlavně že mu nic nechybí......i když to srovnání s druhým mimčem, to si myslím, že je zase moc..... víš co? :-)

03.08.2010

Ahoj tetky,
domluvili jsme se s Alou,že tenhlu pátek ve 14hod se sejdeme na drby :§: u vchodu do křivého kostela :one:
Tak doražte :kiss:
Jitka , zlobík Honzíček a Deniska

AHOJ, ZROVNA JSME SE STĚHOVALI, PŘIŠLI NÁM DĚLAT NET, ZROVNA V PÁTEK VE 13:45, TAKŽE BOHUŽEL......

29.07.2010

:€s€: Ahoj tetíčky :€s€:
dlouho sem tady nebyla, sice je Honzík hodný,baští :$}: po 4hodinkách,večer i dýl,ale máme úžasnou novinu :\x: a musim ji říct :C]]:

Je mi 8 týdnů a mám 2 zoubky.-)
Je mi 8 týdnů a mám 2 zoubky.-)

ty jo tak to je neuvěřitelné!! malý nám začal dost slintat, tak doufám, že to taky nebudou.. je krásný! oaptrutje se

In reply to by natalieH09

ahojky, Váš malej je taky krásnej :h:
U nás slintání příznakem zubu nebylo,no uvidíš,třeba...
Ale dneska mě kousnul až sem si sikla a to ty zoubečky jsou jen pidi v dásničce,tak co budu řikat potom :$$:

Ahoj Jituš,
malej je kouzelnej, ale ty zubu, takhle brzo?Nechtěla bych kojit:-)Nás hodně trápí prdíky a koliky, je to fakt boj zkoušíme všechno možný, co kde najdu nebo co kdo poradí a stejně jsou dny kdy to je pohodě a pak to stojí zato včera ještě zlobil u jídla(viz blog v červíkách po tobě) a já měla docela dost.ještě že je tatínek a babička:-)

In reply to by beruska syslikova

:§) Jo babičky jsou k nezaplacení, hrozně ti to závidim :§)
Na prdíky taky trpíme,zkoušim to vychytávat jídlem, nejim luštěniny, rajčata,papriku,okurku, zelí,květák a podobný, čokoládu, tučnější dorty, v podstatě cokoliv tučného, broskve,hrušky. No když to shrnu,tak si koupim ty dietní nápoje a bude to OK :one: :one: A hlavně jíst alespoń den staré pečivo! Když to dodržím a někde neulítnu,tak je to tak řka dobrý. A celej den se nalejvám i Honzíka feniklovim čajem :$}:

27.06.2010

Holky, prosím, koukněte na ten odkaz,každé shlédnutí znamená penízky pro fond proti rakovině!! http://www.youtube.com/watch?v=rnqT8EuM3vA

Bohužel nikoliv. Shlédnutí samo nic neznamená. (Kdo by ty peníze dávat?)
:-(
Přidávám oficiální vyjádření ze stránek www.hoax.cz

"Video proti rakovině - mýty a fakta 15.06.2010

Před pár dny se po Internetu se rozšířil e-mail vyzývající ke shlédnutí videa natočeného známými osobnostmi. Stačí kliknutí - rozeslání svým známým, aby jste pomohli boji proti rakovině. Až na závěr klipu se zobrazí, že jde o podporu projektu Na kole dětem, který má pomoci onkologicky nemocným pacientům a jejich rodinám.
Došlo k drobnému nepochopení a e-mail se začal přeposílat s mylnou informací, že za každé zhlédnutí dostane nadace "nějaký drobný peníz". Bohužel, tak jednoduché to zase není. Video je pouze propagace projektu a skutečné peníze na pomoc nemocným dají opravdoví sponzoři.

Více k tomu jeden z autorů projektu

Dobrý den,

ano, kolem videa podporujícího náš projekt se strhla velká diskuze o tom, jak pouhým kliknutím vlastně lidé podpoří boj proti rakovině. Jsme si vědomi toho, že spousta lidí nepochopila, že jde o video podporující nějaký projekt. Ti kteří mají opravdu zájem o tuto problematiku, se podívali do hloubky tohoto úmyslu a informovali se o Na kole dětem na www.higbic.cz.

Tento projekt na podporu boje s rakovinou funguje ve stručnosti tak, že dostává peníze od sponzorů. Tedy čím více je projekt sledovaný a zajímavý, tím více je pro sponzory atraktivní. Video má za cíl oslovit širokou veřejnost a tím zviditelnit naši dobročinnou akci. To vše zvyšuje šance, že vzbudí zájem ve společnostech, které ji budou chtít sponzorovat. Výsledkem je další finanční částka putující na konta dětských oddělení v několika nemocnicích zmiňovaných na webu www.higbic.cz/o-projektu.html.

Momentálně šlape peloton Josefa Zimovčáka z nejvýchodnějšího cípu Slovenské republiky a míří do nejzápadnějšího bodu České republiky. Během cesty předává finanční šeky celkem v šesti nemocnicích. Projekt bude pokračovat i v dalších letech opět na kole v čele s Josefem Zimovčákem. Video tedy není k zahození po této akci, ale naopak, čím více bude populární, tím větší částku příští rok předáme nemocnicím.

S podzravem,

Adam Severa"

08.06.2010

Ahoj holky,
všem moc děkuju za gratulace a kdo nám držel palečky,abychom se rozsypali,když nebude tatínek v práci :one:

Šéfová,nechce pustit manžela k porodu - JAK JSME DOPADLI
Šéfová,nechce pustit manžela k porodu - JAK JSME DOPADLI
Šéfová,nechce pustit manžela k porodu - JAK JSME DOPADLI

mám radost za Vás, nakonec vše dobře dopadlo a pí šéfka si může políbit pr... , protože Vám to nestihla překazit!!! Moc Ti to sluší, po porodu a ještě si zahrát na modelku...máš můj obdiv!!
A malý, co dodat...je KOUZELNÝ!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by honey82

díky díky }:) modelku, co se do ničeho nevejde :€[€: při tom fofru,co se Honzík dral na svět by to z práce stejně nestihl,je fakt,že mu budeme mít alespoń co vyprávět :c: jak tatínek málem nestihl porod

Holky moc děkujeme za přáníčka. Nepsala jsem dřív,protože nic nestíhám :O šoupnu vám sem fotku s tatínkem,a´t můžete porovnat, že se ty dva nezapřou :one:

Mocinky gratuluju, no vidíš a máš to za sebou, teď ještě ten srazík a bude to, sluší vám to oboum, na to, že jsi po porodu.......já vypadala příšerně :-)

02.06.2010

Ahoj holky,
musim se vypsat, tečou mi slzy a nejsou k zastavení.

zavolej si na tu linku, co se zabývá pracovním právem- najdeš to na netu myslím i na stránkách socky jako čssz. Nebo min. práce a soc věcí. Zeptej se, zda při dohodě není povinnost zaměstnance pustit na porod, já si myslím, že jo, že je to stejný jako u prac. smlouvy!

Tak to není proč stát o takovou práci! Ta baba mu dělá naschvály už teď, co bude pak? Poslední den zkušebky ho vykopne a nebo mu bude naschvály dělat čím dál víc. Pryč od té krávy...

01.06.2010

Ahoj koblížci,

ahojky, juuu tak to musela byt krana podivana, jinak uz jdete pekne do finisie je fakt, ze ted se rodi opet jak na bezicim pasu ale urcite se tam nekam nacpete neboj se ja se take bala a malymu se to povedlo v super mezicase kdy bylo z poloviny volno....
tak uzivej posledni dny s brisinkem :one:

In reply to by žabičkax

Nene :P
Tak Daneček bude chtít časem bráchu ,nebo ségru,tak si ten pupík ještě užiješ,ale já budu ráda,až se ho zbavim. Je fakt,že jsem strašně záviděla pupíky,dokut jsem nebyla těhu a počkala jsem si na něj po Dádě 8let,ale teť mi to vážně stačí.

ahojky, juuu tak to musela byt krana podivana, jinak uz jdete pekne do finisie je fakt, ze ted se rodi opet jak na bezicim pasu ale urcite se tam nekam nacpete neboj se ja se take bala a malymu se to povedlo v super mezicase kdy bylo z poloviny volno....
tak uzivej posledni dny s brisinkem :one:

28.05.2010

Ahoj holky, tak je to jasný, kdo chcete rodit ,musíte maturovat :one:

Další miminko na světě :-) Maturitou k porodu:-)
Další miminko na světě :-) Maturitou k porodu:-)

Ahoj holky chci vám všem moc a moc poděkovat za všechny vaše moc milé komentáře :-). Ráda bych vám všem odepsala, ale nějak nestáhám - no jsem třetí den doma z porodnice a tak to bude chvilinku trvat než se malinko zajednu a tak :-). Všem který už mají také miminko, tak moc gratuluji !!! A tem kterým se to blíží držím moc pěsti, hlavně rychlý bezproblémový porod a zdravá miminka :-). Chtěla jsem sem vložit fotečky našeho malého ale bohužel nevím jak, když to je v Jitulčině blogu..... Tak se mějte moc hezky a Jituš pokud si to přečteš, tak jsem ti emailíkem poslala pár foteček pokud budeš mít čas a náladičku, tak sem některé prosím vlož, ano ? :-) Nějaké prostě vyber. Moc ti děkuji a měj se moc hezky pa. Danča

In reply to by Dana V.

Ahoj Dani,
tak vítej doma :-).
Co se týče vkládání foteček, tak bych být Tebou vytvořila nový článek v blogu. Vybereš si klub - buď Květinky 2010, nebo Červíci-letňátka (nevím, ve kterém seznámku jseš zapsaná, zda v květnovém nebo červnovém). Můžeš si tam zaškrtnout i v ikonce Nová miminka.
Do textu můžeš napsat pár novinek o vás a pak klikneš na Nahrát nový obrázek - procházet (vybereš fotku v PC) a pak nahrávání souborů. Takhle si pak můžeš nahrát i víc fotek a až to budeš mít, tak dáš dole Poslat a mělo by to být hotové. Občas to dělá problémy, že se nezobrazí fotky, tak na to mi pomáhá, když dám Upravit, zkusím nahrát ještě jednu fotku a pak už se mi většinou zobrazí všechny fotky.
Tak si užívej miminka a hodně odpočívej, pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky