Deníček uživatele Jasminek

30.10.2009

Bauky,Tak nejak zkusim popsat jak se Narodila naše Natalka.

Teda, to je příběh, takovejch zážitků na porod hned tak nikdo nemá. Muselo to být pro tebe náročný!! Ale hlavně, že jste obě v pořádku! Moc gratuluju!!! :k:

ahoj,mocgratuluju a je mi líto čím jsi si prošla...hlavně,že je to už ta váma a bude to ok,držím palečky at je uř jen ajen dobře

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Diky moc taky se divim,že jsem to vydržela hlavni je,že jsem to přežila a Mala je v pořadku. Tedka se jen musi zahojit jizvy. Adamek je kouzelnej chlapak opravdu jo at taky dela samou radost :qu: Až se tak nejak dam dokupy se mužem sejit na kafičko :§: Děkuju moc :\/|:

teda děvče,to ti to paní příroda dala pěkně vyžrat,co?? No hlavně,že jste s Naty v pořádku,na zbytek se zapomene a jizvy budeš s láskou časem hladit,neboj. My zase máme hlad po Nutrilonu a preferujeme Bebu..je kouzelné,že mimča mají tak hezké datum narození a jiné chutě :-)

In reply to by veruuu

Mno pořadne od sameho začatku tehu. Přesne tak hlavne,že obě žijeme za to jsem rada a Natynka je v pořadku. Opravdu? po Nutrilonu my co jsme doma sem zjistila,že Beba ji nestači ješte mi kamaradka poradila nejaky čajik od Babio,že muže mit žizen tak zkusime.. Přesne tak deti jsou zajimavy jak nas překvapuji :j)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka