Deníček uživatele GGalateia

23.12.2008

Veselé pohodové Vánoce a do příštího roku: těhulkám zdravá miminka, snažilkám mimísky do bříška a maminkám hodná dítka a vám všem hlavně zdravíčko a lásku přeje Lucka s Natá

18.12.2008

Ahoj holčiny. Taky přidávám pár foteček ze včerejšího srazíku na Zličíně. Bylo to super, moc ráda jsem vás všechny viděla!

:cc): Moc vám to tam holčinky sluší i vašim mimískům :qu: :c: :qu: !!!Ani nevíte jak moc vám závidím :j) ,taky bych se ráda sešla a popovídala,jenže do Prahy to máme asi 350 km a to je strááášně moc :§) .Aspoň se opět pokochám fotečkami :) . :a: :a: :a:

Je to tam nahoře Ajik se Simčou?? všem vám to moc sluší! už se těším až ty holky zářijový taky uvidím! jak tak koukám, tak Daídek se rád fotí u jídla na návštěvě u tety Pechy taky papkal a je to zdokumentováno!! :s: Katka a Vivi

Měly jste se fajn a miminka taky, je to znát. A moc vám to s dětičkami slušelo. Taky se chystám, že se k vám jednoho dne s Danečkem připojíme. ;)

02.10.2008

Ahoj holky :k:

Ahpjky, malá je opravdu nádherná (určitě po mamince) :h: :h: :h: A s mazáním neporadím - mám dva kluky a prdku malému mažu Rybilkou :00:

jůůů jak jí to sluší, s tím krémem nevím, imazol jsem taky dávala, rychle to zahojí, a mazala jsem vším možným a nám pomáhá jen zásyp

Ahojky, malá je s naušničkama fakt kočka :cat: A taky gratulujeme k minivýročí a chválíme, jak hezky rostete - jen tak dál :qu:
Naší drndě se udělaly na pipince tři pupínky, tak jsem to nejdřív mazala Bepantenem, ale nehojilo se to a když jsem přestala, tak se udělal další. Doktorka mi na to dala taky Imazol, tak jsem mazala ráno a večer po koupání a za chvíli to bylo o.k. Rybilkou jsem jí mazala akorát zadek, když se oprudil a to byl smrad šílenej. Pipinku teď mažu buď olejíčkem, a nebo krémem SebaMed

In reply to by Ricky

za pochvalu, Ricky :)
A díky i za radu, zkusím koupit Seba Med. Jo a to je přímo krém na opruzeniny nebo normální? Olejíček použím Hipp a od SebaMed mám tělové mléko. My jsme taky měli právě před 3 týdny jen pár pupínku a říkala jsem to doktorce, nic mi neřekla,jen že bych jí při přebalování, když je pokakaná, měla vytírat i vevnitř pipinku - no a v porodnici zase říkali, že tam vůbec nesahat :? :00:

In reply to by Galateia

Já mám od SebaMedu normální tělový krém, mažu tím, ale koukal jsem v obchodě, že mají i přímo na opruzeninky. My na zadeček máme Weledu a jsem spokojená, oprudila se mi, když jsem zkoušela nové plínky, tak skoro celou noc spala a ráno přišla katastrofa.
Právě, že ta pipinka se má vytírat - ale opatrně. Nám říkali v porodnice i dětská doktorka, že se to musí, jinak hrozí infekce, zánět a taky, že jí to tam nějak sroste k sobě a musí pak na operaci... takže já vytírám při každém přebalení, malé jsou tři měsíce a je to v pohodě :one:

28.09.2008

To to ale letííííí a nám už se blíží konec šestinedělí :-) Aktuální míry neznáme, do poradny jdeme až ve čtvrtek,ale Natálka měří určitě už přes 56 cm a váhu tipuju tak kol

21.09.2008

Ahoj holky. Dlouho jsem tu nic nenapsala, páč mě malá zaměstnává a jsem na všechno sama, tak je to občas náročnější.

Natálka je roztomiloučká, hodně zdravíčka, štěstíčka a ještě jednou obrovská gratulace k princezně :k:

26.08.2008

Ahooooooooj holky :-)
Tak včera nás pustili z porodnice, jsme zdravoučký, hodňoučký a pěkně papáme :) :cc):
Všem straaaaaašně moc děkuju za gratulace, jste zlatíčka!!! :h:

trochu se zpožděním, nějak jsem Vás holky přehlídla! Natálka je moc krásná, hlavně, že jste v pořádku. Taťka je teda pěkně zabedněnej, když to na něj neplatilo a já od začátku věřila, že to bude happyend, ale když se to tak vezme, tak je, máš krásnou zdravou holčičku a nakonec co s chlapama. Tak se držte!

In reply to by Tera

Moc děkuju!! :) No, já v ten happyend taky trošku věřila, ale nekoná se :( Uvidíme, třeba mu to ještě dojde... :? :(
Tobě už se to taky pěkně blíží, co? Tak držím palečky, ať ten konec dobře zvládnete :wink:

08.08.2008

Ahoj holky. Nevím, jestli už se moc nesleduju, tak vás chci požádat o názor, jestli mi náhodou nespadlo trochu bříško??

Ahoj, já bych řelka, že už padá :\x: to už budeš mít brzy mimíska u sebe :||):
nic si z toho nedělej, moji jediní poslíci bylo tvrdnutí podbřišku a dva dny před porodem na monitoru byl opět klid bez kontrakcí... ani jedna jediná :n: nastoupily nefalšované bolesti :one: a pak to byla taková rychlovka, že bych to přála každé :qu: za chvilku se dočkáš, tak co nejvíc odpočívej, budeš to potřebovat

taky bych řekla, že trochu kleslo, mě už teda v tomhle týdnu kleslo taky, a jsem dnes přesně 37tt, tak snad to moje ještě vydrží a to tvý už naopak půjde ;)

Gali holka, rekla bych ze jo.. trochu vazne kleslo.... Ja ti drzim palecky aby to bylo co nejdriv... a hlavne rychle a v klidu....
taky ti to zavidim.... to me je dneska zaaaas blbe.... tlak posr...... :r:

In reply to by Hanina.Vohánková

Děkuju :) Mám strašný strach, ale nějak ta malá prostě ven musí :-D Jinak jak jsem tady naposledy dělala hrdinku, ať se držíš a jak to zvládnem,tak včera večer jsem se totálně složila a řvala a řvala :r: :r: :r: Ani dneska mi není zrovna do smíchu. Ale zase mi je líp fyzicky,uvidím co bude, až vyluxuju, vytřu, umeju nádobí a vyžehlím :) Ty koukej pěkně odpočívat a lenošit,ať jste v pořádku!!

06.08.2008

Milý deníčku,
tak po dlooouhé době dávám zase nějaké fotečky, tentokrát svoje a doufám,že už poslední 2v1 a že na další už budu mít svoji Natinku u sebe :c: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky