Deníček uživatele genevie

01.01.2014

Všem přeju krásný N/nový rok 2014 :8_/:

pé-ef 2014
pé-ef 2014

In reply to by genevie

Ahojky, taky zdravím :) Vánoce proběhly v pohodě, děti nadšený, dárečky byly doma, u babiček, takže samá návštěva,... Honzík začal na nový rok chodit, Klárka má radost, že nemusí do školky,... A co u vás, už jsi našla nějakou prácičku?

02.12.2013

Vkládám pro inspiraci - včerejší tvoření. Rozhodně nejsem supšikovná tvořivá maminka :///: Znáte tyto svícny od tescomy?
Hezký adventní čas :)

Perníkové adventní svícny
Perníkové adventní svícny

Ahojky, já si ho chtěla taky koupit, ale nakonec jsem na to nějak zapomněla úplně. Ale musím ti říct, že to vypadá nádherně! Je to fakt moc hezky. A zase úplně jiný než normální adventní věnce atd. Fakt super :one: :one: :one: i Tobě hezký adventní čas.

08.10.2013

Ahoj, náš synek byl před rokem půl ( bylo mu zrovna rok a půl) vyndávat nosní mandle ( měl třetí stupeň). Teď jsme s dr měli podezření, že mu opět dorůstají,huhńá, má pořád rýmu, v noci chrápe,mívá výpadky dýchání (apnoe), chrčí,budí se.

Včera jsem byla na konzultaci na ORL přímo v nemocnici. Bolest po zmenšení mandlí je u obou variant zhruba stejná. Celon funguje tak, že na několika místech se mandle propíchají - vypálí, tím zjizví a během dvou měsíclů se scvrknou.Délka pobytu v nemocnici je většinou na jednu noc, protože u tohoto způsobu většinou nehrozí krvácení. Při chirurgickém ořezu mandlí ( nevyndají se celé), hrozí krvácení,proto je to v nemocnici na několik dní. Obé se samozřejmě provádí v narkoze ( při celonu je to na nějakých 15 minut i s uspáním)... Přikláníme se k variantě celon.

já byla smalou v roce a půl na nosních a ve 4 na nosních i krčních a vždy vše v poho a za 3 dny domů :dance:

In reply to by genevie

jo a dětem se to opravdu rychle hojí.ty 3 dny v nemocnici dostávala jen normální paralen s nurofenem a doma už bylo vše ok dali sme asi jen jednou nurofen,ono u těch dětí neni takový rozdíl mezi obyč vyndáním a laisrem.u dospělích je to mnohem horší,mnohem pomaleji už se hojí

30.09.2013

Ahoj, sepíšu si tu pár řádků o našich dětech. Eliška oslavila v září páté výročí svého příchodu na svět. Je to slečna každým coulem. Ráda se parádí - korálky, šatičky,sukně, laky na nehty...image malé dámy. Už od jara konečně krásně ryčí zvučné "ER", Ř je pořád malinko problémové. Ale protože je zářijová, do školy půjde až za 2 roky,takže snad doladíme.

Úžasní prďolci!!! Úplně mi připomínají ty moje :s: Akorát to vypadá, že budeme mít obě děti vysoké - mají vlastně prakticky stejné míry jako ti vaši (starší skoro 5letá a mladší v červenci měl 2 roky) 8) Občas mi taky hrabe z jejich vřískotu, to když jsme z nějakého důvodu delší dobu všichni doma. Jak se vyřádí venku / ve školce, tak jsou to zlatíčka :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky