Deníček uživatele FifiOnLine

21.09.2010

Tak dneska teda nářez: 2x sneckers, 15 gumi medvídků, 15 dkg eidamu, sušenky, několi polévkových lžic nutely, 3 knackebroty s máslem - během cca hodiny :-( Máte někdo zkušenost s takovýmhle "záchvatem" žravosti ? Jak to řešíte - je něco co pomáhá ? :\\:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsme dvě :-( špeky mámtky všude, chce se mi :sick: Nevim už co s tim. A po porodu jsem skoro 16 měsíců :r:

20.09.2010

Moc se mi líbila kočička Kitty. Dovezl mi ji tatínek v roce 1980, byla to strašná vzácnost. A šly léta a já si říkala, že až budu mít holčičku, tak bude mít spoustu "heloukitynek".

26.07.2010

Ležela jsem na oddělení č. 7 nějakých 11 dnů a přístup sester i lékařů byl naprosto úžasný. Co, ale musím opravdu odsoudit, bylo chování některých dětských sester.

In reply to by Terez

Terez já těžká otrava krve zapoměli ve mě kus placenty ,operace a návrat domů mladá měla už měsíc. :€\€: Bolesti jsem si užila tolik že porod je procházka růž.sadem. Tak tentokrát si zaplatím kontrolu po porodu než půjdu dom. :spid: :spid:

In reply to by petra capkova

Tyyyyjo! A tentokrát jdeš k těm Miloušům, že! No to je drsný, vždyť placentu musí kontrolovat doktor po porodu, jestli je celá. Teda tak to jsi ani nekojila nebo jo? By mě pěkně nasrali být doma měsíc, nevidět ten začátek toho miminečka!
A jak se to dělá kontrola před odchodem domů? Však oni chodí na vizitu a kontrolují ne? Jako myslíš utz a detailně, jestli je to tam vše ok, ju? Kolik to stojí? Ono to asi stojí za to, známé to tam taky nechali teda, takže šla po druhé holčičce na dovýškrab...

In reply to by Terez

jj UTZ stojí asi 500kč ,ale to je zadarmo to si nedovedeš představyt těch injekcí do břicha, kapaček ,transfulze krve :€[€: :€[€: Potom už jsem nekojila po měsíci bez dítěte a 42horečkách nemáš ani čím. nejvíc mě mrzí ten první měsíc Peťky vůbec vlastně nevím jak rostla a aji ten vztah k ní jsem si musela vybudovat je to takové divné když se začneč starat až od měsíce :°O°:

23.06.2010

Poslední dny se ze mě stal chodící otok. Že jsem neohrabaná je slabé slovo. Spadla jsem do myčky, do pračky a včera na mě "zaútočil" věšák na prádlo.

Už se nám to blíží :) ! já teda otoky zatím nemám,ale jinak začínám být jaksi hůř pohyblivá,v noci jsem byla 4x na wc a vstávání z postele je hrůza,i přetáčení na bok,vždycky u toho funím a hekám :) . Ale za chvíli už budem mít mimča u sebe,teda termín mám až 12.7.,ale pořád doufám,že to bude o pár dnů dřív. :a:

Teda,taky se musím :€): ,ale zase na druhou stranu,už se ti to blíží a věř,že to jednou skončí a ty budeš mít :°O°: u sebe a zase bude vše ok...držíme pěstičky :a:

Jé, tak to se mám na co těšit :( zítra začínám 34 tt a už dva dny sotva lezu kvůli hemeroidu :§) doteď bylo vše bez problémů, mažu znova do lékárny, porodní asistentka mi na to poradila ještě něco jiného než mám doma. Ale jinak to máš vtipně popsaný :°: alespoň to rozvelselilo pár lidiček.

Chicht, ha ha ha, chi chi chi....
Tak teď jsi mě dostala, bulim tady smíchy. A větu, že i pes má kruhy pod očima, budu citovat dál, if to nevadí :-)
No, je vidět, že i přes trable v závěru těhu tě humor neopouští, to je dobře.
Hi hi hi..., musím se pořád smát ;-)
Skutečně ti tenhle stav nezávidím, musí to být úmorný, ale naštěstí to už brzy skončí.
Chicht... ;-)

In reply to by Simča V.

Mě ta hláška se psem taky dostala, a je fakt, že ten náš má ty kruhy už chudák taky, jak chodím desetkrát za noc kolem jeho pelechu na wc :-D Vždycky se probudí a čučí, co se děje, jak vidí, že mířím na wc, zase pokládá odevzdaně hlavu... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka