Deníček uživatele elys

21.07.2013
Sebastian
Sebastian
Sebastian
21.11.2012

prikladam fotku ze 14.tt. dala jsem tu fotku mame a ta hned.. je ja tam vidim pindika a pytlik... jak ma zvedle nozicky.. no nevim, myslim, ze je to moc fantazie :)

je mozne na teto fotce poznat, ze je to kluk ?

Tak ve 14tt to poznat uz jde, my vedeli od 12tt a nespletli se ani u jednoho ditete, ale nevim, z profilu hodnotit nejde, to musi byt zespodu od prdelky :)

Ve 14. týdnu to jde poznat, když je dítko dobře otočené, ale z profilové fotky to nepozná snad ani jasnovidec :-D

na 14 tt je to opravdu moc brzo to takhle tvrdit, ale je to možné. Nám to portvrdila gyndařka až někdy v 18 tt a pindík tam byl :s:

19.11.2012

tak jsme dnes byli v Usti nad Labem na UTZ , vše v pořádku, prcek má 7,3cm. Dr. jsem se zeptala , jestli by se podíval mezi nožičky a on mi na to odpověděl : kluk :)

takže je to :°~°: :cc):

UTZ 14.tt víme pohlaví

ahoj my jsme taky byly v podeli v usti na genetice + ultrazvuk srdicka dalsi ultrazvuky nas cekaji za 5 tydnu a znova do usti :€O: hezke tehulkovani :a:

tak Dr. nám přímo mezi nožičkama toho pindíka ukazoval. na další kontrolu jdu 30. to nevím, jestli mi bude dělat UTZ , ale i kdyby ze Sebastianka byla holčička, tak je to uplně jedno :)

tak to gratulaji moocc koukam ze jsme měly vybrana uplne stejna jmena jak pro kluka tak i pro holku :girl: :cc): :s:

09.02.2011
moje 1.tetování
moje 1.tetování

Eliško, je to krásný, úžasný, dokonalý ;) A co když bude ještě jedno? Tak další písmenko pod to A ;) To jso byla u Roberta koukám ;)

Ahoj je to pěkný. Já jsem řekla že bych taky chtěla po porodu tetování taky nějak takhle na záda. Buď jméno malý a narození nebo jenom písmena. :girl: Bolí to? Já jsem řikala že když zvládnu porod tak tetování už bude v pohodě :C]]:

nádherný! Ja mam uz 2roky kérku vzadu na krku a ted bych chtela jeste jednu.taky jsem myslela pocatecni pismena deti.jelikoz mam deti a maji zacinajici pismena D,A,R takze s tim uz by se dalo neco vymyslet.papa Alushka77

29.01.2011

zdravím všechny maminky,

1.narozeniny
1.narozeniny
1.narozeniny
1.narozeniny
1.narozeniny

:c: Teda to je krása, dort, dáreček, výzdoba, prostě všecko. Maličké blahopřeji k ročku, hodně štěstí a zdraví a jen krásné dny!! :) :a:

Gratulujeme k prvninám , přejeme všechno nejlepší ,zdraví ,štěstí ,lásku ..a pohodové spinkání :-)
P.s,trojkolka je super

Jé Ely to je nádherná oslava. Hned bych si to s malou vyměnila :s: Fakt se vám to povedlo. Tříkolky super.......nedávno jsem se na ni dívala v krámě a máme asi vybráno.

04.01.2011

tak jsem se 1. 1 prestehovali, tak davam par fotecek na ukazku.. alenka si v novem pokojicku s tatinkem hodne vyhraje :-)

Alenky nový pokojíček
Alenky nový pokojíček
Alenky nový pokojíček
Alenky nový pokojíček

Malá je úžasná..nádhernej pokojíček a ještě pro tekovou berušku :-) má to tam nádherný

Tak todle je snad první tapeta, co se mi líbí..já se vrhnu brzy do malování pokoje..takže je to pro mě inspirace..

no musím říct že tohle mne nadchlo..moc krásný... a i já se přidávám s dotazek kde jste sehnali takovou krásnou "zeď" ??????? :)

09.11.2010

ahoj maminky, tak je nam 9 mesicu a nase Alenka udela par krůčků, asi tak 3 uplne sama a porad to zdokonaluje:-)tec čas tak leti :-)

9 měsíců a první krůčky

Alenko, jsi sluníčko, krásná, pilná, šikovná včelinka :) :€p€: :€p€: :€p€: :€p€: :€p€:

15.10.2010

tak uz je nam 8,5 měsíce.

8měsíců - foto, + co vase deti uz papají ?
8měsíců - foto, + co vase deti uz papají ?

ahojky, je to šikulka!!! My jíme UM na snídani, na svačinku ovoce nebo přesnídávku na oběd masozeleninový příkrm, na další svčinku jogurt s ovocem a večer kaše. Na té černobílé fotce, to už vám zpívá večer než jdete spát, ne? :-D Lucka

ahojky stejně stará kámoško!!!já teprve začala lízt :one: takže seš oproti mě hoodně vepředu :qu: zoubky mám dva dole a klubou se dva nahoře! :|€|: jinak papám všechno co mi maminka dá tedy piškotky zeleninku,kašičky jogurtíky.....a všechno musím ochutnat takže i párek a tak :€): pozdravuj maminku :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky a prosimte jak ji davas ten rohlik a chleba ???

09.09.2010

tak zase po delší době píšu.. Alenka je hrozně šiková, už pěkně povídá mama, baba, ham, nene..

7měsíců,už obcházíme nábytek..

Malá je šikulka, už když si tu psala naposled, tiše jsem záviděla..no, a pár dní na to mi Kuba začal taky lézt, sedět a stoupat si :) teď krásně ťape za ruku.. jsou šikulky :) moc vám to sluší :)

02.08.2010

včera 1.8 nám bylo 6m a už krásně ťapkáme.. včera se postavila v postýlce... :-)pár foto na ukázku:-)

včera jsme měli 6m a ťapkáme:-)
včera jsme měli 6m a ťapkáme:-)
včera jsme měli 6m a ťapkáme:-)
včera jsme měli 6m a ťapkáme:-)

elys, je to šikulka, to opravdu čučím! na jednu stranu samozřejmě - je to zarážející, že už v šesti měsících stojí - náš malý ještě ani nesedí - ale každé mimčo je jiné.. na druhou stranu - co máš dělat - když se ti staví - nemůžeš jí pořád hlídat a dávat sedět - to si neumím představit ten ryk, který by byl u nás, kdyby se postavil a já ho položila.. přeji hlavně, ať není hyperaktivní ;-) Lucka

holky, ta ale stojí sama ...skoro bez drže , to je opravdu turbovčela , náš malej válí sudy .....ještě ani nelozíme ,za to se nám klube 4tý zub !!!! už jde vidět bělmo :-)
Takže paráda Elys , prostě ste šikovnější :-)

In reply to by enny

turbovčela.. to mě pobavilo:-D my máme uz 6 zubů.. a to nám dokonce dvojky nahore narostli driv nez jednicky..
jinak samozrejme nestoji cely den.. to je snad jasny,to ze si proste sama zacala stoupat v postylce.. s tim nic nenadelam..ze zacastku jsem se ji snazila pokladat, ale ona se vzteka.. to proste nejde.. ve 4 m.. uz krasne sama sedela.. no.. s kritikou jsem pocitala no..co nadelat:-)

Mas sikulku doma:))) nase prdelina ma necely 4 mesice a uz mi stoji na ctrzech a snazi se lezt...hodne rychle se vsemu uci:)))takze taky pocitam s tim ze v 6.mesicu zacneme tapat:)) Nechapu jak nekdo rika to je spatny! to by jsme ty deticky meli snad privazata ne? aby nedelali to na co dle doktoru "jeste nemaj cas"..kazde dite je jine!:))) ja jsem jako mala zacala posazet sama ve 4mes. a nic mi neni...Take mamce rikali at mi to nedovoluje ale to by musela u me byt non-stop...protoze jak mile mamca odesla hned jsem se posadila :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka