Deníček uživatele Eleanor

20.10.2013

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak vám usínají miminka ? Mé malé je měsíc, asi tak před týdnem začalo období, kdy se chce neustále nosit, nejlépe poskakovat na míči. Sama neusne, to ji musím uhoupat, jakmile ji položím do postýlky, tak řev, strašně špatně usíná, hlavně ve dne. Chce být neustále v náručí, jakmile se položí, tak řev :n: .

usínání miminka

no tak to taky zname :) usina na rukou a ne v postylce nebo kolebce jak do nedavna...
takze vim, jak unavne a narocne (hlavne i pro ty zada) to je. ale u nas zabira kocarek temer okamzite. tak ted casto trajdame povenku :) jeste ze je tak krasne babi leto :) :/;x:
...jo a vcera jsem byla i s malickou u holicky a kdyz se probudila a po kojeni se chtela jen chovat, tak holicka zapla fen a bylo po narku :D

In reply to by Räberka

ony jsou ještě maličké, tak po nich asi nemůžeme zatím chtít nějaký režim, já pořád doufám, že se to bude lepšit. Tak fén je u nás taky favorit :) , jen teda v noci ho nezapínám, nevím, co by na to sousedi :s: . Jinak dorazil mi šátek a musím říct, že fakt funguje, malá už chrupe bez probouzení nějakou dobu, jen teda než jsme pochopily ten úvaz :O . Jéé, no vidíš, já bych taky potřebovala ke kadeřnici, tak směle půjdu :s: .

AHOJ eleanor.. tak koukám že jsme na tom zase stejně :D mě taky nechce usinat, jen kdyz s ni houpu, nebo ji nosim :/ :s: máme stále stejné problémy :D

In reply to by Didi26

Ahoj Dančo :s: , no koukám, že je nás víc :///: . Ty bláho, já doufám, že se to nějak srovná, že se ještě mimčo mění, jinak jsem objednala šátek, ale zase celý den doufám na mě nebude přivázaná :00: . Co to máme za děti :s: .

26.09.2013

Ahoj, tak jsem se konečně dostala k notebooku a je chvilku čas. Dne 21.9. se narodila Emička, trochu si pospíšila nebo spíše ji popohnali na svět. Ve středu 17.9.

Ahojky, moc ti gratuluji :) Hlavně, že už je dobře a jste obě v pořádku :) Vidím, že je nás víc, kterým porod nepostupoval a musel se řešit císařem :)

Moc gratuluju, no nechali tě trápit sakra dlouho, že se jim nelíbili ozvy, asi měl císař přijít mnohem dříve a automaticky. Ale tak hlavně, že jste obě v pořádku :-) Užívejte si sami sebe :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky