Deníček uživatele efkas

17.01.2012

Holky,

Ahoj, musela jsem se kouknout na net, co jsou to tetra pleny, ale moudřejší nejsem.Co to je? A jak to dělaly naše mámy? Moje mi říkala, že nám dala dva čtverce a na to si prý ušila nějaké igelitové gatě. Omlouvám se za neznalost, mohla bys mi to objasnit? :s: .Jinak kalhotky jsou super jak už bylo napsáno Thirties(nebo tak nějak se to píše), než mi z nich vyrostl prcek, tak jsme měli rádi Bambinomio (jsou takové úzké a dělají relativně malý zadek). Teď používám výhradně vlněné disany,babyidea a babybeehinds. Jestli se bojíš kupovat určitou velikost, aby padly, tak si kup jednovelikostní, dají se patentkami přizpůsobit.Včera mi přišly Anavy a vypadají dost veliké. Jsou asi do 15kg. :a:

In reply to by Roniii

To jsou ty klasické čtvercové pleny. Dětská sestra mě naučila vázání takové, že z jedné větší pleny 80x80 uděláš trojúhelník a do něho vložíš dvě pleny klasicky poskládané. Nahoru separačku a do spodní (té druhé) igelit. Pak se to zavine tím trojúhelníkem jedním cípem přes bříško pod zadek,druhým naopak a sepnu to takovou tou gumovou "trojnožkou". Už nevím, jak se to nazývá...

a ty Thirties jsou taky jednovelikostní nebo ne?

In reply to by efkas

Týjo, zní to hrozně složitě :///: Děkuji za vysvětlení.Ty Thirties jsou více velikostní, protože mám doma S. Koukni na:
http://www.ekopleny.cz/cs/kategorie103932/detail158666.html
http://www.ekopleny.cz/cs/kategorie103932/detail155177.html
http://www.ekopleny.cz/cs/kategorie103934/detail158108.html
Moc jsem toho nenašla.Tirties jsou dvouvelikostní, takže takový kompromis. Anavy fleesové mi teď přišly, ale nemám ozkoušíno, ale dost si je chválí.

In reply to by efkas

My kočky si musíme podat pomocnou tlapku :dance:

Psala jsi, že už máš větší miminko, takže by ti troje měly bohatě stačit. Svrchňáky se musí po přebalení nechat vyvětrat, PULky uschnout.

08.12.2011

Rád bych se představil v celé kráse. ;) Narodil jsem se již 24.10. 2011, vážil jsem 3,860kg a měřil 52cm. Jsme s maminkou na konci šestinedělí, za tu dobu jsem stihl mnohé.

Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek
Hezký den, já jsem Vítek

Je opravdu moc roztomilej a vypadá jako pohodář,ani se člověku nechce věřit,že by taky uměl zlobit :ww:

In reply to by kaliopka

To on šálí... Návštěvy prospí, ale jindy mamince klid nedá... Prostě si žádá pozornost. :s: A co vážně nesnáší, je přebalování a oblékání. Takže na poslední kontrole kyčlí spustil tak, že když jsme odcházeli, zaslechla jsem: "To byl Víteček Spěváček"... :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka