Deníček uživatele dasulka

09.07.2009

tak už mám výsledky z odběru plodové vody a malý je úplně v pořádku. Potvrdili nám chlapečka, tak ta radost je ještě o to větší :s: .

Tak to je ale uzasna zpravicka!!!! Tak at to takhle slape dal a jste vsici v poradku az do konce!!!! :-) gratulujiiii :k:

Tak to moooooc gratlujuuuu! :\x: :\x: :\x: Hlavně, že je prcek v pořádku! Tak si hezky užívejte a jen tak dál :k: :k: :k:

18.06.2009

tak jsem byla dneska na kontrole u doktorky a mám špatné výsledky tripl testů, tak jsem z toho špatná.

ono nejde radit vtady te veci ale me vysli vysledky pri mojem syovi taky zle nejak ze 125 -25 procent a taky mi hned cpali odber te plodovky sem si pobrecela protoze u dcery sem nic takoveho nemusela podstoupit ale smirila sem se at stim ze bude miminko nemocne a nebo zdrave ze na tu plodovku nejdu odrekla sem to a poslali me na geneticky ultrazvuk a tam zjistili je vsechno vporadku je to tvoje rozhodnuti tak drzim palecky at to dopadne dobre :a:

nevim jak s tema testama,vim jen ze muzou byt falesne pozitivni,
ale vim ze i genetika muze byt poplantana,ja byla na genetice 2x
a plodovce bych se nebranila,sla bych znova kdybych musela,
kazdopadne drzim moooc palecky aby ti to dopadlo dobre :a: :a: :a:

I nám vyšly špatné výsledky :( na plodovku jsem šla ještě v ten den co mi to volali, zákrok nic moc, ale pro ten klid v duši bych to klidně podstoupila znova hned s výsledkama- mě druhý den- ti i řeknou jaké je pohlaví, - když mi sestřička nejdříva objasnovala o co jde bylo mi do breku :( ..........pak jsem si na nettu přečetla, že opravdu chtějí mít doktoři jistotu, že bude mimčo zdravé, a jinak se to pořádně zjistit nedá... držím moc palečky :a:

Mně taky vyšly špatně triple testy, ale ne na downa, ale na rozštěpovou vadu - doktor něco našel na UZ na mozku miminka. Na plodovku mě neposlal, protože tohle se z ní zjistit nedá. Na tvém místě bych na ni šla, pro klid duše, ale stejně si myslím, že se nemáš čeho bát. Screening je mnohem přesnější. Doufám, že až budu čekat druhé mimčo, triple testy už se dělat nebudou.
Po třech týdnech čekání na další UZ nám doktor žekl, že je malej naprosto v pořádku. To čekání bylo očistec...
Jdeš i na screening v druhém trimestru? Možná bys s tou plodovkou mohla počkat až po něm.. Budou ti zase měřit znaky vývojových vad, pokud to bude OK, tak pak už bych na plodovku nechodila..
Držím pěsti.

Ahojky.... mě to vyšlo taky špatně,bylo tam podezření na Edvarcüv syndrom bo tak nějak. Okamžitě jsem volala na genetiku se objednat.Vzali mě hned druhý den na ultrazvuk tam to bylo v pohodě a další den jsem šla na plodovku,je to sice nepříjemnej zákrok ale trvá necelou minutu.Ale ten klid po výsledkách je úžásnej :-)))))))))) Malá je zdravoučka,dokonce pohlaví nám řekli z plodovky :-)

26.05.2009

ahoj holky, máte s tím některá zkušenosti ? Jsem dneska 14+O a v noci mě vzbudily strašné křeče v bříšku.

Ahojky,tak já už 3dny mám taky průjem.Jím hodně ovoce,jahody,meruňky,broskve,tak si myslím,že to mám k tomu.A včera k tomu ještě třešně,jsem ujetá v těhu na ovoce!!!Ale eráno mě budí potřeba na WC,ale v nocin ne.Dnes mám taky od 5hod.křeče,ale už je to zase dobrý.Tak nevim,tak pak napiš,co Ti dr.řekla,já uvidím,omezím to ovoce...

23.03.2009

ahoj potřebuji poradit, dneska jsem volala své lékařce a chtěla se objednat na kontrolu a potvrzení těhotenství a ona mě nechtěla vzít dřív jak 21.4. :( Není to nějak pozdě ?

Buď jen ráda! Nebudeš mít zbytečné nervy že není nic vidět nebo netluče srdíčko. Rozumný dr. nezve těhule o moc dřív, nemá tot totiž smysl. Buď se to chytlo dobře a určitě uvidí pak vše co vidět má a včetně srdíčka, nebo se nechytne dobře a nic s tím nemůže dělat. Takže pokud nezačneš krvácet nebo mít nějaké potíže, nemusíš dr. vyhledávat do té doby, kdyby problémy nastaly půjdeš na nějakou pohotovost stejně. Moje dr. je výborná a nedám na ni dopustit, objednala mě až měsíc poté co jsem volala že jsem asi těhotná (//), a viděly jsme hned i srdíčko a nemusela jsem tam chodit na x-krát.
Mně to přijde rozumné.

já už jsem na mou lékařku naštvaná hodně dlouho, nejvíc mě asi nasralo, když mi dala hormony na podporu ovulace, které jsem jedla 4 měsíce a nechtěla mě vzít ani na jednu kontrolu, jestli mi to vůbec zabralo. Do telefonu mi řekla, že to mám vypustit z hlavy a že ona za to nemůže, že se nedaří. Když tady potom pročítám, jak chodíte na ultrazvuky a hlídají vám jak rostou vajíčka, tak to vážně naštve :( . Možná ale díky tomu jsem teď těhule :qu: . Mě to strašně naštvalo, vysadila všechny léky, objednala čajík od Jukla a řekla, že na ni pěkně seru a poradím si sama no a hned se zadařilo. Teď si budu muset najít nového lékaře, snad bude někdo vstřícnější :).

Tak takhle kdyby se zachovala moje dr., tak tu možná dneska ani nejsem, protože já bohužel těhotná mimoděložně byla. Určitě bych trvala na tom, aby mi těhotenství potvrdila co nejdřív a pokud by mě odmítla, tak bych rychle změnila dr. , ale týhle k.... bych ještě stačila rozbít brejle, hodinky a hubu. No to mě zas vytočilo. Jinak píchání v podbříšku neznamená hned mimoděložní těh., já osobně jen slabě špiněla a mimoděložně těhotná jsem byla 2x a nikdy mě nic nebolelo. Ale taky špinění v těhu neznamená, že je něco špatně. Prostě by tě měla vyšetřit co nejdřív. Bejt tebou, tak bych si tam zašla a trvala na tom.

Tak to máš doktorku nějakou trubici, to já jsem naklusala k Doktůrkovi, segra mě chtěla odbít, ale jelikož když o něco jde tak jsem držka držkatá }:) tak jsem se nenechala, řekla jsem ji, že se odsud nehnu a že si klidně počkám, naštěstí to netrvalo dlouho a segra je od té doby jak mílius, nenech se :one: !!!!! A nebo jdi jinam to je totiž docela dost dlouhá doba, to tě nechci nějak strašit, ale jde především o klid v duši. :ooo:

20.03.2009

holky nechci dávat první den pozitivního testíku žádné rady a dělat chytrou, ale já jsem přesvědčená, že to u mě všechno dobře dopadne a vím jak jsem teď hltala každou radu jak k m

20.03.2009

tak jsem vám včera psala, že odpolední test byl pozitivní až po limitu.

taky se přidavam s gratulaci,a ano na věku vubec nezaleži,ale na to jak se citime my sami.To je krasny,moc gratuluji,a pěkně si uživej"jineho stavu" :qu:

19.03.2009

Ahoj holky potřebuji moc poradit, máte někdo zkušenosti Max těhotenským testem ?

Ahoj, věřím, že jsi také již v očekávání a držím palečky ;) . Mívala jsem cykly tak cca 29- 39 dnů, v prosinci mi MS nedorazila cca 46 dnů, testy jsem si dělala snad asi 3-4. Na prvním a druhém byla jen jedna čárka, ale na třetím byla lehce pár minut po limitu tenounká 2. čárka. Poslední to jen zpečetil, byl to takový jiný dražší a spolehlivější plastový test (doposud mi vyhovoval Mamatest) a na něm již byly zřetelné ty // :j) . Zjistila jsem to na UZ na své první objednané návštěvě u nového gynekologa v 6tt+4 a plakala jsem radostí. Mě stejně každý další UZ vždy rozkutálí slzičky štěstí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ani nevíte jak moc bych byla šťastná a přítel taky, já už z toho měla tolikrát depku, že to ani nepočítám. Tento měsíc jsem se vykašlala na všechny hormony a začala pít čajík od Jukla, tak jestli to vyšlo, je čajík vážně zázračný :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a jak dlouho se snažíš Miško a kolik ti je let ? Mě už 34 a zkouším první mimčo. Já chci další testík udělat až v sobotu ráno, tak snad to vydržím.

Ahojky,těžko říct...možná že tam mimi bude:-).Počkala bych pár dnů a udělala si test znovu...
Mě se druhá čárka objevila do těch tří minut.sice slabě,ale byla tam...Ale neřeším protože jsem to pak dostala :-( :-).
Jestli tam mimi je,tak je malinky a proto se ti ta druhá čárka objevila později (teda aspoň je to můj názor)..takže je možné,že třeba za týden bude silnější a ukáže se v limitu :-)Držím pěsti! :-)

19.12.2008

Ahoj holky, tak od rána bulím jak blbá a nejde to zastavit :r: . V noci jsem to dostala a i když jsem to tušila, že těhulka nejsem, tak mě to úplně rozhodilo.

Já to dostala ve středu, musíme to brát z té lepší stránky ( já ms dostala spoň pravidelně, což vidím jako plus) a věřit, že příště se zadaří Hanča

nic si z toho nedlej, to prejde. my se taky porad snazime a nic. snazeni me uz taky nebavi...bud rada, ze jsi to alepson dostala...ja to nedostala, mela slabou carku na testu..ale krevni testy HcG totalni 0...takze v pondeli jsem sla na vyvolani MS a doted nic..chjo

Ahojky,vím jak ti je,my se snažíme rok a půl a tohle období bezradnosti u mě vypuklo před dvěma měsíci,ale už se to zase zlepšuje,asi i tím,že jdu po Novým roce na laparoskopii,tak tomu dávám naději,že to pomůže.Ale,i tak při každý ms na mě tak padne ten smutek,naštěstí jen den dva a je to pryč..tak uvidíš,že za chviku už bude zase líp a zase se budeš na vše dívat jinak a s nadějí a nadšením.Vybreč se a to tě snad trochu zklidní a pak se začni těšit na ty svátky,jak se budete s přítelem věnovat jen sami sobě :) A kdo ví jestli Nový rok nepřekvapí..?... :cc): :one:

15.12.2008

ahoj holky, tak mám pěknou depku. Nějak cítím, že se to tento měsíc zase nepovedlo. :§)

Ahojky. Nesmutni, ono to jednou přijde. Třeba už teď :///: Já když jsem otěhotněla, tak jsme ten měsíc před očekávanou MS měla hrozný depky. Týden před jsem celej probulela, že se to zas určo nepovedlo, že já těhulka nebudu nikdy. A za pár dní jsme zas brečela dojetím, že těhu jsem a nemohla jsem tomu uvěřit. Manžel nechápal :00:

Dasulko, hlavu vzhůru :k: s přítelem se určitě brzo udobříš...a MS?přeju, ať se ti vyhne obloukem, a kdyby náhodou ta mrcha přišla, tak ti přeji co nejmíň bolesti a pak zase hurá do snažilkování :s: no neříkej, že se ti tahle fáze dělání :cc): nelíbí ;) přeju jen krásné dny:)

já to takhle taky měla. hádka s manželem a menzes k mým narozkám. tak ti přeji, ať to nedostaneš a brzy se smíříte. a pokud to dostaneš, tak aspoň chuť do dalšího snažílkování ;)

ahoj, jeste neni vsechno ztracene. treba to vyslo a budes mit ten nejkrasnejsi darek na narozky. nemysli na to, treba ta ms fakt neprijde. :a:

09.12.2008

Ahoj holky jsem tu nová, ale už několik měsíců si tady pročítám vaše příspěvky. Taky se s přítelem snažíme už 8 měsíců o miminko, ale nějak se nám nedaří.

:a: Ahoj Dášulko. :a: Moc tě tady mezi námi vííííííííííítáááááááám a držím palečky,ať se co nejdřív povede :cc): :cc): :cc):

Ahoj taky te tu moc vitam. ;) Snažíme se zhruba stejnou dobu(nevím totiž přesně odkdy mohu počítat sebe)Přijde mi to,že už je to celá věčnost! :( :( Tak pa pa :a: :a: :a:

Ahoj :) tak drzim moc palecky at uz to konecne povede :tanec: a nadelis si ten nejkrasnejsi darecek jak pod stromecek tak na narozeninky :smich: papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky