Deníček uživatele bumbraun

12.04.2012

ahojky holky, mám dotaz... začali jsme se snažit o mimi a myslela jsem, že to vyšlo... šla jsem k Dr s tím, že mě asi tři týdny hodně bolelo v podbřišku a MS nikde...

Cysta a těhotenský test

jeee, vy mi tu dáváte :) já myslela, že to cysta udělat může, tak teď jsem teda na vážkách :) dneska jsem ale test dělala a je tak bych řekla stejnej :/ a při těhu by měl ještě asi zesílit, co??? :( musím zjistit, kde mi tady u nás vezmou krev, asi si tam dojdu a bude :) tak ráda bych, aby to vyšlo, aby malá měla sourozence ;) ale díky holky a určitě dám vědět, co a jak ;)

In reply to by Janullinka

Jani, ten co jsem sem dávala fotku je mamatest comfort 10 a Intimed hCG Quick Test DipStick 25 :/ tak nevim teda, co si myslet ;) myslíš, že je v tom rozdíl? já se v tom prd vyznám :) s malou jsem udělala test, byl tam duch - silnější, tak jsem hned věděla, že jsem těhu, ale v životě by mě nenapadlo, že by to udělala cysta nebo mohl bejt špatnej test :/ jak tohle dopadne mě teda fákt zajímá :00:

23.02.2010

ahojky HOLKY... měla bych na vás prosbu...

Ahoj, my mame caretero grande modrou...uz ji na techto strankach pred casem jedna maminka doporucovala, takze je osvedcená...u nas na sveho obyvatele stale ceka...kupovali jsme ji na www.radi.cz...jinde meli silene dodaci lhuty. Chceme ji pouzivat stale, nejen na cestovani, tak jsme do ni jen dokoupili pevnou kokos matraci 120x60, protoze ta tenka cestovni je doporucena na vetsi deti ( od cca 1,5 roku ) na obcasne prespani. Tu puvodni matraci jsme ale pouzili na zpevneni zavesneho luzka pod kokosovou matraci a je to akorat :-) ... Caretero grande doporucuji.

ahojky , ja jsem pro tu zelenou .
v letě určitě oceniš že ma moskytieru a že ti po prckovi nebudou lest mouch a komaři a budit ti miminko :~!:

ahoji zkušenost nemám, ale ta zelená je :one: ,líbí se mi o moc víc než ta hnědá, ale myslím, že ti splní službu obě dvě dobře. :a:

14.02.2010

Ahojky těhulky... chtěla jsem se jen zeptat, jestli nějaká z Vás použává na tvrdnutí bříška vodu Magnesii??

já jsem ji pila a ještě mi dr. doporučila banány, tam prej je taky hořčík nebo co, už si to moc nepomatuju.

In reply to by Dančí

mne rekli bile jogurty,tak sme se s nima cpala,kdyz mi to trvdlo a take si kupoval vodu kde je magnezko,tady se magnezko vubec nedava :-) ale ted uz na to vse kaslu sme sice 29tt,ale uz neresim to tvrdnuti briska ;- )at s ito tvrdne ono se to stejne neda nejak zabranit :-) tvrdlo mi u prvniho a mnohem vice a ai to bylo tim magnezkem protoze to mi tvrdlo tak silene moc po tom a ted jak si zvykam na jine Dr a na jiny pristup a nedali mi ho a neda se i koupit tak to bricho tka netvrdne jako u prvniho a to bylo...sice mi stvrdne udela uzasny tvar,zaboli to jak prasatko..ale zase to prestane a je to oki:-) Stejne se pak to magneszko myslim kolem toho 34tt musi vysadit ci kolem 35tt at....... :_)

In reply to by Dančí

To presne rikal muj Dr take pred rokem a pul ja mysella ze umru,ze asi..no ja byla v prcici z toho...pry ze se uz oteviram,a ze bych mela jit do nemocnice ve 27tt,takze sem bylka tak stastna,ze tma byl muj manzel a pomohl mi sli sme do nemocnice a ja sa pomalu smirovala,ze....no ja rvala lidid v buse na me koukali jak a pka v nemocnici mi NORMLANI pan Dr uklidnil,ze vse je v poradku a cipek je v proadku no to bylo a pak zase ten muj volek ve 33tt ze zas se otevrena a tak,ale to uz sem brala jojo a vahala zda jit do porodky ci ne,ale na konec sem sla (ponevac bych videla prdelku,tak sme sla) a pochopitelne bylo vse oki,ale ta prvni zprava co mi tenrkat rekl...ja myslela ze me asi odvezou....ja byhc to neprezila ;-( a take sem pak Helu perenasela!!Ale ted doufam,ze prenaset nebudu!To... hehe

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka