Deníček uživatele Boomy

01.06.2009

Červíci, někde se stala chyba a v poslední aktualizaci je stejné tel. číslo u informátora mě (Boomy) a informatora gterezy!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je dobře, že OK, ale ten týden uteče jako voda, tak si to ještě užij :///: . Jinak to probereme zítra na srazu. :a: papa

17.04.2009

Ahoj holky, potřebovala bych poradit..... Od žačátku února jsem na nemocenské, TP mám 22.7 to znamená, že někdy začatkem června bych šla na MD. Na kolik dní dovolené mám nárok?

Ahoj, přesně na tohle jsem se ptala naší účetní taky, já mám termín porodu 7.7. a na neschopence jsem od poloviny ledna. Nárok na dovolenou prý nemám, protože jsem v kalendářním roce neodpracovala 60 dní. Taky mě to docela šokovalo. Prý ale mateřská dovolená se bere tak, jako že pracuješ, takže nakonec ten nárok na dovolenou díky ní vznikne, a tu si budeš moct "vybrat" až ti skončí po půl roce MD.

Za nemoc se dovolená krátí, a myslím že to bylo za prvních 100 dní o dva dny a pak za každých 30 dalších o 1 den, takže to dělá jen kousek a navíc za mateřskou máš nárok na dovolenou, takže teoreticky máš nárok na skoro celou dovolenou, pokrácenou jen za tu nemoc... a to by mělo dělat tak tři čtyři dny, víc asi ne... no ledaže by to od ledna 2009 bylo jinak...

já jsem na nemocenské už od prosince takže mi zbyla loňská dovča co jsem si šetřila na vánoce.Jinak na letošní prej nemám nárok,protože jsem neodpracovala určitý počet dní v tomto roce.Ale ještě se zeptej radši vaší učetní. :a:

17.04.2009

Ahoj holky, potřebovala bych poradit..... Od žačátku února jsem na nemocenské, TP mám 22.7 to znamená, že někdy začatkem června bych šla na MD. Na kolik dní dovolené mám nárok?

Ahoj - pokud doba nemoci přesáhne 100 dnů tak se nárok krátí o 1/12. Za každých dalších 20 dnů nemoci o další 1/12 nároku. Mateřská dovolená se bere jako odpracovaná doba a za tu se nekrátí.Důležité je přesné datum nástupu na mateřskou a podle toho si přesně spočítej dny nemoci a uvidíš.Ahoj

17.02.2009

Ahoj holky, prosím vás o radu. Od neděle mám častou potřebu chodit na malou, něco mě jakoby zeshora tlačí na močový měchýř.

znama to todle sami mela u mimika taky tlacil ji na mocak tak litala kazdou chvilinku ale radsi si zabehni k doktorce at mas jistotu.... byla taky kolem 20 tydne tehu.....jinak bych se nejak nebala..... :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka