Deníček uživatele Barunka8

26.01.2013

Ahoj ledňáčci i všichni ostatní :)
Tak jdu po čase ukázat jak holky pěkně rostou.
Bohužel vyfotit Terezku tak aby byla pořádně vidět někdy nemožné, protože je pořád v pohybu :s:

Ahoj teda holky rostou do krásy a ty mrazy,fakt by už mohli skončit a děcka šupnout jen tak v teplákách jé to se těším.Jinak je super že si holky spolu vyhrají a malá bobek musí s Terinkou ještě vydržet to bouchání a tak.Unás je to taky tak.
No se opatrujte a užívejte sněhu na břečku se moc netěším :s:

22.10.2012

Ahoj holky,
tak také po nějaké době přidávám nějaké fotky a info o nás. Je tu fakt ticho :(

Ahojky Baru teda toto letí holky jsou krásné.Terezka je šikula jak to zvládá a to chození bude super.Jak se ti naši prdolci všechno tak rychle naučí to je neuvěřitelné.Náš malej si začíná taky stoupat,ale jde mu to zatím jen na sedačce a v postýlce.Ale klečí už jinak u všeho,tak to všechno utíká.No na kardio dopadne určitě všechno dobře jako vždycky :h: ;)

In reply to by natuskam

Děkuji :) S tím obcházením to nebude tak horký, dneska třeba nezkoušela nic :s: Malej je taky šikula. Terezce to také šlo nejdřív v postýlce, pak u nižšího nábytku a teď už všude kde se dá za co chytnout, krom plochých ploch jako je třeba lednice, tam si jenom klekne a devastuje ségře magnetky z kostíků a to je pak teda hrozný konflikt :s: Kardia se tolik nebojím, nenašla jí prvně žádný problém, Lauris to měla taky tak, ale i tak budu ráda, až to bude mít za sebou :) :h:

02.08.2012

Ahoj holky,

08.06.2012

Ahoj holky, 27.5.jsme "oslavily" pětiměsíčniny :) Terezka mi dělá převážně radost, papáme už nějakou dobu masínko se zeleninkou, dneska jsme dávaly k odpolední sváče poprvé bílý jogurt, no moc se na n

26.04.2012

Ahoj holky, tak se jdeme trošku ukázat, i když v podstatě u nás není nic extra nového :) Terezce budou zítra už 4 měsíce a Laurince 3 roky, hroozně to letí, je to síla.

Ta se tak nádherně směje:) Vždy, když vidím usměvavé miminko přisihnu se jak se culim taky:))) Máš krásnou princezničku:)

Pěkná princezna,vypadá teda moc spokojeně,beruška jak si to chrupká to jsou nejhodnější,ale miminko to ještě je,i když trošičku větší :///: já sem ráda že se zatím netočí pak ho budu muse furt hledat mimo deku. :s:

02.03.2012

Ahoj maminky, tak jsme v pondeli oslavily dvoumesicniny :-) Hrozne to leti a to moje cerstve miminko uz neni tak uplne cerstve :-) Mame se dobre, pocasi je zatim super, takze konecne uzivame prochazko

Ta jekrásná :€s€: ,hezky pase to náš malej nic moc,bo semu na bříšku moc nelíbí.Je to super jak se naše miminka ze dne na den mění a jseou šikovnější.Na té druhé foto je fajně vykulená :$$: tak se opatrujte papa :a: :a:

mame stejne stare deti :-) - nasi starsi bude tez za 2mesice 3roky a malymu je 2mesice a tyden :-) .. a mala je uz taky sklidnena(zacatek - prvni 4tydny to byl teror neskutecnej), brachu i novou situaci prijala a je pohoda!!kor ted, kdyz budem porad venku, uz se moooc tesim :-)

a mala je moc sikovna - to my takhle hlavicku vubec nedrzime - valime se jak placky :-( - no joo, linej chlap (ikyz to neni pravidlo samozrejme - spousta chlapecku uz v nasem veku krasne pase), ale hlavne, ze je hodnej :-)

a to spani vam teda zavidim - taky bastime kolem pulnoci a pak mezi 6-7, ale mezi tim jeste 1x kolem 3h :-( - proste jedem co 3h i vnoci ..

tak at deti hezky rostou a nezlobi :-)

In reply to by nathali

Dekuju :-) Teda to je mila nahoda :-) Laura prijala Terku docela dobre,ale kratce na to zacaly ty mrazy a kazdym dnem,kdy byla zavrena doma nam vic a vic hrabalo :s: Na jaro se taky strasne klepu,uz se tesim,az nekam vyrazime,nebudu holky muset hodinu nabalova a prcek se bude dat nakrmit v pohode venku :-) Jinak o holcickach se rika,ze jsou sikovnejsi a taky to neni vzdy pravidlo-Laura byla hrozne line mimiko ,ta nez se neco naucila,tak to umely vsechny deti okolo :s: Zato ted se skoro nezastavi.Malej taky brzy zacne,jeste ma furu casu :-) Tak vam preji,at malej v noci brzy vydrzi az do rana a opatrujte se :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju Kaci :-) Ondrasek taky brzo zacne,neboj :-) Laura toto delala dokonce az kolem 4 mesice-byla fakt velky lenoch.

07.02.2012

Ahoj holky,

Ty jo, už šest týdnů, to to letí a nám teprve 14 dní :-)
Holky jsou moc hezký a je dobře že jsou vůči sobě v pohodě a že je malá hodná. Tak si alespoň můžeš hrát s Laurinkou :-) To počasí je fakt na houby, my nechodíme ven ani s Adriankou (2,5) maximálně vyhodit flašky a hned domů. Nejdřív zima žádná a teď tohle. Já bych tak vyjela s kočárem a s holkama na procházku :-) :-)

In reply to by veja

No, jenže já už jsem sama v koncích s vymýšlením zábavy, ještě že máme ten pohádkovej program, tak jí to můžu vždycky na chvilku pustit :) Tak u vás taky určitě už zase lepší, že? :) U nás dnes napadl sníh, zatím se jak naschvál drží, z okna vidím jak si tam hrají děti a chudák Laurinka... :( Snad se to fakt brzy umoudří.

In reply to by Barunka8

No lepší, včera první den, samy bez tatínka a až na to že se mi ráno holky vzbudily současně, tak to šlo a dneska? Adrianka toho naspala víc než Nelinka. Malá byla od devíti do dvanácti vzhůru, a jak byla vzhůru tak chtěla jíst po hodině. Pak chvilku usnula (hoďku a půl) a to bylo celé pak až ve čtyři na půl hodiny. Před chvilkou se napucla (nadvakrát - jedla jedla a po 10 minutách se musela dojíst :-) ) tak doufám že vydrží spinkat a že zítra u doktorky to bude znát že takhle papá doma na váze to teta znát je :-)
Tak snad to nějak půjde. Adrianka je občas taková smutná, ale máme doma (pro ní ) prababičku a s tou si ráda hraje, tak asi nestrádá, jinak si hrajeme ikdyž malá řve, to už si zvykla :-)
A zlatý DVD s pohádkama :-):-)

In reply to by veja

:) ono je důležitý podle mě si dát pozor, aby se to staří necítilo odstrčené, já Lauru, pokud se nudí a chce pozornost do všeho od začátku zapojuji, podává mi apod.,takže se pak ty děti cítí důležitě a nemají podle mě tolik proč žárlit. Netvrdím ale zase že si o sobě myslím že jsem dokonalá, to vůbec ne,kolikrát jsem jí už tak seřvala za to že zlobí a vymýšlí hlouposti,nebo byla chvilku odsunutá na "druhou kolej", já si myslím, že tohle bude všude stejné :) hlavně že to máte takhle hezky vychytané :) A až začne být jednou zase hezké počasí, tak už to bude snad úplná pohoda, snad nebudu nemile překvapená :D

In reply to by Barunka8

Tak já taky Adrianku zapojila, připravuje mi plenku a odnáší špinavou do koše, večer malou maže olejíčkem, pak má radost, když se může vykoupat v její malé vaničce :-)Jak jdem přebalovat, tak hned letí :-) Takže je to taky v pohodě a uvidíme co bude dál, jen to počasí, kdyby .... :-):-):-) ale furt jsme chtěli zimu, tak tady ji máme :-)

17.01.2012

Ahoj holky,

Ty jo, nedávno co si chtěla rodit a už tři týdny máš princeznu. Moc to oběma holkám sluší a vypadají že jsou i v pohodě, tak snad je to u vás klidnější než u Kačky :-)
Já stále čekám - zítra termín, tak uvidíme :-) a za chvilku už snad budu taky psát, že je nám už 10 dní, 2 týdny, ..... a že jsou holky naprosto v pohodě a mají se rády, starší nežárlí ......:-):-):-):-)

In reply to by veja

Vejuš děkujeme, klidnější to asi je, ale dělá to podle mě i věk té starší, kdybych si k ní pořídila mimčo už před rokem, tak nevím, proto Kačce držím palečky. Ale tak ty jsi psala, že Adriance bude v únoru 2,5roku, tak by to taky mohlo být lepší. No takhle, jak jsi to napsala, tak mi přijde, že to hrozně letí. A často na tebe a Barbu myslíme, snad brzy porodíš, držím palečky ať se tam holka už dloho "nafláka" a těšíme se na fotečky :)

In reply to by veja

tak šup šup, ať už je to tady :///: Holky, ale zase nechci budit mylný dojem, že je to zase úplná pohoda, protože taková frajerka zase nejsem, taky samozřejmě kolikrát nestíhám, kupí se mi tu prádlo na žehlení a Laura taky není úplně dokonalá, hlavně kamkoliv jdeme, tak se předvádí, takže až se budeme "venčit" víc, tak začne ta pravá zábava. A už teď mě dokáže taak vytočit, to se ovšem dělo i před narozením Terezky :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No číst tohle co prožíváš před otěhotněním, tak nevím nevím :-)
Ale kdo ví co bude u nás. Až dneska odbydeme kroužek a návštěvu, tak můžeme jet rodit :-) ale neviděla bych to tak rychle

01.01.2012

Ahojky holky, tak se konečně hlásíme :)

Ahoj Baru,moc gratuluju ke krásné holčičce :€s€: Myslela jsem na Tebe a jsem moc ráda,že vše dobře dopadlo.My měli to štěstí,že u mého císařského řezu jsme měli přítelkyni od spolužáka a ta mi nafotila první okamžiky Sebastienka po vyjmutí.

Velká gratulace!!! Jak tak koukám na ty fotečky ty miminka jsou všechna tak nádherná:)) Už se nemůžu dočkat. Přeju hodně zdravíčka a samou radost:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka