Přidat komentář

In reply to by ha.nka

Ahoj,taky jsem chtěla v létě slavit 30 těhotná,ale bohužel je tomu jinak. Já Ti nebudu psát,že Tě lituji. Vím,že je Ti smutno a vím,že nechceš slyšet litování. Já taky nechci chodit mezi lidi. Chodím do práce,ale když se mě někdo zeptá jak mi je ,nejraději bych na ně na všecky začala ječet at mě nechají a všímají si svého.
Dokonce mě jedna kolegyně řekla,že jsem mladá a mám času dost,že šéfova manželka měla první dítě až v 38 letech a prý jsem mladá,ale tohle mě přece nemůže uklidnit. Manžel na to jde zas moc vědecky a jeho řeči mě spíš přivádějí k šílenství. Kolem mě je taky každý těhotný a všem to jde jak po másle. Vím,že v tom nejsem sama,už jen když přijdu na kliniku a vidím ty zoufalé páry co se marně snaží několik let a stále nic. Je mě hrozně a dnes na mě ještě byla hnusná sestra na klinice. Prý jsem měla přijít až zítra. Asi si to moc beru a vše moc vnímám.
Ted tu sedím v práci a honí se mě hlavou všechno možný. Mám vůbec v IVF pokračovat? Má to cenu,vidět zas další negativní test a poslouchat od ostatních ,že to chce čas? Už na to nemám. Nejhorší je ,že jsou Vánoce a zas uvidím jak mi všichni přejí a říkají ,že další Vanoce už to určitě bude jinak............ ha.nko musíme se držet. nemyslet se na to nedá,nebo alespon já to nedokážu. Drž se !!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka