Přidat komentář

In reply to by Tesa

Ahoj Toníčku, ty chlape, už jsme dlouho nepokecali - jak se jinak máš? Děkuji za kompliment, chybí mi tu červenající se smajlík (řeknu mámě, ať kouká napsat adminovi :s: )
Já jsem to zkoušela jen dneska - líbily se mi ty udivený obličeje jak mámy, tak i táty :s: To víš, občas jim dopřeju trochu radosti a moje pokroky jim předvádím, když jsme hezky všichni pospolu.... ale nemysli si, hodně často se mi nich nechce, třeba u pasení koní jsem se vydržela vztekat dva měsíce :s: ale je to príma na prdění, pak střílim do plenek jako chlap :one: a tu úlevu ti ani nemusím popisovat, že ne?
No ale máš pravdu, v náruči mám nejlepčí výhled, to si pak můžu hlavu ukroutit - teď taky trénuju různý výpady hlavou na všechny strany, tak je to taky strašná psina - ale ne pro toho, kdo mě drží :s:
Hele s tím zpíváním je to všude stejný, já řvu, moje kámoška Kačenka taky pěkně řve (spolu teď soutěžíme, která víc), ty řveš... no ty naše mámy jsou pěkně opožděný, když jim ještě furt nedošlo, že je to vlastně umění, že jo? My jsme dneska šly na prochajdu a potkaly jsme na chodbě sousedku - no já řvala jako tur, máma z toho byla celá nesvá a sousedka ji utěšovala, že jsem ženská a musím si zazpívat :qu: ona má dvě děti, tak o tom musí něco vědět, že jo? Máma to ale furt nechápe a ještě říká, že jsem uječená ježibaba :? Je vedle, jak ta jedle, asi už má sklerózu, protože zapomněla, že já trénuju na zpěvačku :\x:
Naši si taky pořád něco strkají do pusy a nechtějí se rozdělit - hlavně máma, ta to dělá pořád a říká, že to dostanu v mlíčku. Já ji na mlíko kašlu, chci to taky zkusit a vždycky se na ní sápu. A když nechce, začnu alespoň křičet :dance: To tak, buď se rozdělí a nebo má smůlu :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka