Přidat komentář

JSEM STRAŠNĚ RÁDA, ŽE JE TU NĚKDO STEJNÉHO NÁZORU JAKO JÁ !!!!!!!!!!
Svůj podíl na tom, že se mimčo ne a ne podařit mají i ti naši chlapáci, protože když si to vemete kolem a kolem tak ne všichni chlapi si připustí díky svojí ješitnosti a hrdosti, že i oni mají podíl na tom, že se mimčo ne a ne podařit. Mohly by si sem tam zobnout nějakej ten vitamín a mohly by dělat něco proto, aby jim ten jejich lokál u vosácku fungoval tak jak má... :///: Jenže někteří to prostě takhle neberou a myslí si, že stačí častý sexikování :jawdrop:
Jenže to sou prostě chlapi. Naštěstí moje drahá polovička ač oplývá humorem a zásobuje mě podle něho vitpnými narážkami :s: :s: tak se opravdu snaží a za to sem mu hrozně vděčná. Prostě si uvědomuje, že mít dítě neni jenom o ženské, která ho bude nosit pod srdcem a přivede na svět, ale že je nedílnou součástí všeho co se okolo a během těhotenství děje :w: :w:
Nicméně jsme se rozhodly těhotenství prostě neřešit, až to přijde tak to bude :||): :/;x: Je fakt, že na psychiku tlačí taky ten fakt, že je to teď takovej babyboom, ať se podíváme kam chceme všude potkáme buď mamču s kočárkem a nebo těhulku. No já jich denně potkám aspoň dvacet, minimálně pět těhulí a zbytek maminek s miminkama. No a to na člověka, který hrozně touží po miminku hrozně působí.
Chce to ale opravdu klid a nestoustředit se na to. Možná stačí si říct, chci miminko, ale lepší je říct chtěly bysme miminko a uvědomit si, že jde o stvoření lidské bytosti, nositele našich genů a uvědomit si, že to neni žádná sranda stvořit život. Potom si možná uvědomíme, že nemá smysl se za ničím štvát a nechat tomu volný průběh. VŠECHNO CHCE SVŮJ ČAS :cc): :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka