Přidat komentář

In reply to by sharane

Sharane, já jsem si pak na tu reklamu vzpomněla taky :s: :s: :s: než mi kleknul software v mobilu, tak jsem tu scénu z restauračky měla i v mobilu :s:
Ty hele, ale to je hrubá nedbalost, nevědět jaký laskominky jsou na trhu... jahodovej Bobík je totiž úplně nejlepší :one: :hu: problém je v tom, že ho měli jen u nás v sámošce (v těch velkých obchoďákách jsem ho vůbec neviděla) a je to taková dobrota, že když jsem koupila prvního na ochutnání, tak jsme ho s miláčkem ochutnali spolu a málem vypukl boj :s: takže nakonec jsme udělali úmluvu, že každý půlku :a\|:
Tu společnou domácnost beru :one: ty jsi můj člověk a navíc by se mi konečně nikdo nesmál, jaký jsem :pig: nenažraný, když sním to, co sním :one:
S těma Bobíkama a jinýma lahůdkama to mám tak, že dokud jsou, tak baštím... tak až pojedu do Makra, tak si tam koupím celý to plato a nechám se překvapit, kolik jich na posezení dám... ale Makro teď chvíli nechci ani vidět, byla jsem tam nedávno pro plínky a příjemná slečna na recepci mi řekla, že děti do 12 let dovnitř nee :n: - asi se bála, že by nám Kristýnka vyskočila z vozíku a udělala jim tam nějakej bordel ve zboží, okousala pečivo a zpřeházela cenovky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka