Přidat komentář

In reply to by sharane

Ahojky Sharane i Lucinko :\x: , prvne vam oboum posilam mega giga slaďoučkýho hubana :c: :s: Dekuju moc za uvitani! Jsi zlatíčko! Ze začátku jsem myslela ze toho času budu mit méně ale kradu kazdou chvilku když jsem sama v kancelari ;) nebo mam proste malý čásek a vždycky sem aspoň juknu! Snažilkování je započato :one: a F je moc moc rad! ;) Včera dokonce volal ty dva čápy, co byli na naší střeše před týdnem, že už můžou naostro přiletět :s: :s:
Ono totoiž mile snažilky a maminky, kdyby všechno záleželo na něm, tak máme minimalne tříletého mimišáka :cc): ale ne jednoho, přeje si aspon hned dvojčata (mame je z obou stran v rodině, proto to není vyloučené :00: ) Jenže ja si trochu představovala všechno jinak. Bydlet, svatba, miminko... /možná trochu klišé, ale snad mě některá chápete/. Zatím se nam to pomalu rýsuje...jsme skoro měcíc před druhym bodem...a pak snad ten posledni.... :/;x:
Musim se s vámi rozloučit, moji drazí kolegové se blíží...Přeji vám oboum svym zlatíčkum - nadherné Lucince i její báječné mamince, vsem snažilkam i maminkam hezky příjemný slunečny den! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka