Přidat komentář

In reply to by lucininenka

Ahoj, a jaké podrobnosti bys chtěla ještě dodat :-) Mám pocit, že jsem napsala víc, než byla třeba. K tomu abys mi napsala, že mám či nemám po rd na něco nárok, snad víc vědět nepotřebuješ. Nebo jsem tě špatně pochopila?
A důvod proč od 8? Jednoduchý. Do školky a školy dojíždím a pardón, ale beru taky trochu ohled na děti. Abych to vše stihla a to předpokládejme, že ze školky a školy to budu mít do práce max 10 minut, musím i tak děti budit o půl 6. A to bych opravdu kvůli nim nechtěla. Ale kdyby prostě jiná možnost nebyla, asi by se nic dělat nedalo. Momentálně nacházím prac.nabidky od 6h. A co si budeme povídat, vetšinou je to buď od 6 ve fabrikách a nebo od 8 v kancelářích, ale ty bohužel pouze do 17.00. Školku máme do čtyř. Ohledně práce zde s tebou asi diskutovat nebudu. Nic ve zlém, ale pokud zrovna u vás je práce až až, neznamená, že u nás to je zrovna tak.
Asi takto: I přesto, že manžel trvá na tom, abych byla doma, já s díky odmítám a práce se nebojím. Jakékoliv! Možná máš pocit, že když se ptám na finanční možnosti při nezaměstnanosti, tak jsem vyžírka co sedí doma na prdeli a čeká co ji kde spadne do klína? Né fakt nejsem a pokud bych šla na pracák, byla by to první návštěva tam.
Doma sedět na prdeli do plnoletosti dětí nehodlám a tohle by byla asi jen krátkodobá záležitost, než se mi podaří něco sehnat.
Pytlíkovat s manželem to také nejde, když má nejdříve návrat cca +- v 7 večer a nikdy neví kdy zrovna přijede. Takže spoléhat na to, že bude v určitou dobu doma, nemůžu. Něco za něco....asi tak.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka