Přidat komentář

Tak jsem se právě vrátila. Musím říct, že kdybych mohla, tak doktora nakopu do pr..le. Už jsem u něj byla jednou na "pohotovosti", kdy jsem necítila pohyby vůbec. Tehdy kouknul na srdíčko, řekl, že tluče a frčela jsem domu.
Tentokrát: aniž by pozdravil, o představení se ani nemluvím se zeptal, proč jsem tam. Takže jsem mu řekla, že pohyby miminka jsou mnohem méně časté a méně intenzivní než dosud. Že mám doma odposlech ozev, takže vím, že srdíčko tluče, ale zdá se mi, že trochu pomaleji. Na to mi odpověděl, že pokud vím, že srdíčko tluče, co chci tedy od něj...Na to jsem mu řekla, že pokud ho obtěžuji, že mi nebude dělat nejmenší problém se otočit a jít jinam. Tak trochu otočil, že mi teda udělá UZ...óóó, jaká laskavost od něj.
Na UZ zhodnotil, že srdíčko skutečně bije - 120´ na to mu říkám, že dodneška tlouklo vždy nad 140´ Na to řekl, že je stále v "normě". K tomu dodal, že se opravdu nehýbe, ale, že se nemusí hýbat pořád. Když jsem mu řekla, že doteď se hýbalo pravidelně v intervalu 2-3 hodin a že jsme dosud měli problém udělat jakékoliv měření pro nadměrnou aktivitu miminka, tak jen řekl: no, tak teď by to šlo. Změřil hlavičku a stehenní kost a řekl, že kdyby trpělo hypoxií, tak neroste, ale že měření odpovídá. Na námitku, že kdyby trpělo hypoxií od včera, tak se to na růstu těžko stihne projevit, nereagoval vůbec.
Dodal: dáte nám 90.- a můžete jet. Kdyby něco, přijeďte.
Takže se jen budu modlit, aby tento doktor nesloužil až začnu rodit!!!!! :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka