Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, ráda vás tu vidím :) Ale jak jsem psala, dělá mi potíže odepisovat, potřebuju na to klid apod. Mě dělá potíže i sezení, mám pocit, že mě malá tlačí do žaludku, tak trpím i tu chvílku u počítače.Když stojím a chodím, tak zase tlačí na močák a chodím furt na záchod i když nic nevyčůrám, myslím si, že se určitě každou chvíli počurám. No a spaní je komedie, na břichu nelze, na zádech nelze- začne se mi špatně dýchat, takže na boku, ale pod nohou polštář, za zádama polštář, pod břichem polštář. trvá mi to než se uhnízdím :n:
A nejvíc jsem naštvaná na sebe a svoje nálady, jak jsem protivná a přísná na syna, nemám trpělivost na to jeho bulení kvůli každé prkotině. Neposlouchá, ale to ještě zvládám, horší jsou ty jeho řvací hysteráky, to nedávám a řvu po něm pak taky:r: Pak jsem z toho nešťastná, jak to nezvládám a jak to teprv bude po porodu až budu unavená atd. Ale třeba po tom porodu už budu klidnější kdo ví.
Kočárek mám doma, postýlku taky, ale je složená, přišlo mi už vibrační lehátko a monitor dechu, kolíbku a autosedačku mám u sousedky jenom to vyzvednu a oblečky zatím kupím doma, ale nemám čas je ani vytřídit ani vyprat, furt se ulidňuju, že to stihnu až budu doma tzn. od toho 21.7. Jinak do porodky mám koupený papuče :///: Zatím :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka