Přidat komentář

irena1111

Já beru Ad skoro 20 let ( s občasnými pauzami) a jen díky těm lékům můj život za něco stojí. Trvalo dva roky než doktoři zjistili pravou příčinu mých problémů, dva roky jsem se skoro denně dusila, posila, třásla a měla další projevy úzkostné poruchy. A po dvou letech když konečně zjistiuli co mi je a dali mi AD jsem si konečně mohla zase užít den aniž bych lapala po dechu, aniž bych se bála odejít z domu ze strachu že někde omdlím a podobně.
Nic není jen černé nebo bílé, ten dokument byl zajímavý a hodně smutný ale jednak nikdy nemáš jistotu jak hodně je to pravdivé a jednak nikdy nikdo nezjistí jak by ty děti dopadly kdyby ty léky nebraly.
Samozřejmě každý lék má nějaké vedlejší účinky a každý člověk snáší léky jinak ale holt nikdo z nás není jasnovidec a dokud ty léky nebereš tak nezjistíš jak na ně bude tvé tělko reagovat.
Další věcí je také to že nem usela být ani tak chyba v téch lécích jako v těch lékařích. Pokud lékař odflákne vyšetření a střelí diagnózu od boku jen aby se pacienta co nejdřív zbavil tak je to průšvih ale pokud je diagnóza stanovena pečlivě tak léky mohou opravdu hodně pomoci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka