Přidat komentář

Takže to byla Laryngitýda? Trchu mně to napadlo,já jí měla před měsícem a kašlu pořád.Byla jsem u své dr.ta mi na to nic nedala a když jsem přišla totálně o hlas a kašlala jsem non stop celý den tak mně manžel odvezl do nemocnice na orl a tam mi dali antibiotika,ž by to mělo postupně přejít,ale antibiotika už neberu tak 3 týdny a kašlu jak čert pořád.naštěstí se malá drží,taky jsem se bála abych si nevykašlala přdčasný porod.Jsem zvědavá kdy mně ten kašel opustí.V pondělí jdu do porodky tak si skočím i na orl na kontrolu radši.
No s úřadama je to pecka,vůbec ti to lítání nezávidím.Ale zřejmně mně čeká to samé.Nepřiznali mi PPM šmejdi!!!!! Jen o 2 dny co mi skončila ochraná lhůta :00: :00: :00: :00: jsem z toho nespala celou noc a pořád se budila a viděla ten papír před sebou.
ale dozvěděla jsem se od paní na sociálce že mám nárok na neschopenku spojenou s porodem,tzn že nebudu do porodu bez peněz,ale nejdřív se ta neschopenka posílá na posudkovou komisy,protože je vystavovaná zpětně. Ale prý jí výdycky schválí :one: tak budu doufat,že i mně jí schválej :dance: :dance:
Moni na jaké Praze bydlíte,napadlo mně, že když tu nikoho nemáš,múžeme pak vyrazit s kočárkama alespoň na kafčo ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka