Přidat komentář

In reply to by lidus84

Ahoj Liduš, tak mi doktorka říkala, že prej pojišťovna to dřív neproplatí a aby si taky tělo odpočlo Já ale nemám čas čekat... Je prej možnost si vše zaplatit a to je tak 80 000 - 100 000 Kč a to fakt nemám. No takže teď to budem zkoušet přirozenou metodou zdarma a na začátku září až příjde ms tak se mám objednat na utz před začátkem stimulace. Mezitím si máme ještě udělat imunologigi páru, tak uvidíme (to sem se ptala doktorky a ona mi říkala, že u nás je to asi zbytečný, když není žádný problém, ale že mi to napíše).
V tý práci to mám do konce srpna a sem na nemocenský, dnes sem se šla ptát na pracák jak to je, když marodím a mám ukončený pracovní poměr, jak je to s placením zdravotního a sociálního, tak mi řekli, že po dobu nemoci platí přád zaměstanavatel, takže mi to stejně asi budou platit. Dnes sem byla na kontrole u doktorky a ta mi řekla, že mě bude držet na neschopence jak budu potřebovat, tak aspoň něco pozitivního :€s€:
Ještě sem zjistila, že když bych byla na neschopence od ukončení pracovního poměru do 180 dnů odcházela na mateřskou, tak je tam ochranná lhůta a pořád by mi platil zaměstanavatel, takže budu věřit, že se třebas štěstí usměje i na mě. :€O: :€O:
Dneska sem četla ve snažilkách, že prej má být změna od 1.9. a pojišťovna bude na stimulaci proplácet jen polovinu, tak možná další prachy... asi se zvencnu
Takže v září budem řádit spolu :-)
Měj se krásně

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka