Přidat komentář

Ahojda, já jsem o podobné souvislosti nikdy neslyšela. Tím tedy nechci říct, že to tak není, jen už se v této oblasti pohybuji docela dlouho (přes pět let) a nic o tom nevím. Je pravda, že pokud žena ovuluje později (u Tebe OK), a má cyklus kratší (Tvůj případ), tak máš krátkou luteální fázi cyklu a mimi se sice stihne zavrtat, ale tělo to nestačí zaznamenat. Ale na druhou stranu si s tím doktoři dokáží poradit a nasazují léky (např. Utrogestan), takže by to mělo být v pohodě. Nevím, co už máš vše za sebou, ale pokud už chodíš do CAR, tak by to měl mít doktor podchycené.
Jinak já mám za sebou tři IVF cykly, folikulů i vajíček jsem měla vždy dost, ale fakt si to nepamatuju a nechce se mi to hledat. Obecně můžu říct, že jsem na konci měla vždy jedno embryo na ET a dvě embrya na KET (dávala jsem po jednom). Ale zrání folikulů a vajíček je hodně individuální.
Jinak já sama jsem dlouhý protokol nikdy neměla, ale pokud tuším, tak to prodloužení je tam snad díky zrání vajíček, takže uhnízdění by snad neměl ovlivňovat. Myslím, že při dlouhém protokolu jdeš akorát později na OPU. Ale to fakt nevím přesně, nidky jsem se o to nezajímala.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka