Přidat komentář

Dotaz je sice na zkušenosti s pražskými porodnicemi,ale já bych přimluvila za Hořovice. Rodila jsem tam 2x v roce 2010 a teď před 14dny. Personál byl v obou případech na jedničku,jak při porodu tak na oddělení šestinedělí. Není to taková masová záležitost jako v Praze,spíš bych řekla takové rodinné. V roce 2010 jsem byla zaregistrována v Motole a čtyři týdny před porodem jsem se dozvěděla,že v termínu mého porodu mají sanační dny a při registraci bohužel udělali chybu. No a uklidnit mne mělo to,že málokdy se první děti rodí v termínu - a dcerka se narodila v den vypočítaného termínu. Chodila jsem tam také do poradny před porodem a bylo to jak na běžícím pásu - rychle změřit tlak,zvážit,kontrola moči a rychle k doktorce. Tam jsem nebyla ani pět minut - opět rychlá kontrola a šup další pacientka. Když jsem šla na monitor,tak mi sestřička vynadala,jak to,že miminko spinká,že takhle monitor natáčet nemůžeme.
Kdežto letos v těch Hořovicích to bylo úplně jiné - všechno tak nějak v klidu,doktor na mne měl čas,při monitoru se mne sestřička ptala zda mi nebude vadit,když mi trochu zahýbá bříškem,aby nebyly zkreslené výsledky.
Je to má zkušenost,ale mám několik kamarádek,které zde také rodily a byly maximálně spokojené. A jednu,která rodila v Motole a řekla nikdy více. Je to ale hodně i o lidech,kteří ten den slouží.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka