se dají dobře řešit - buď sama péct doma (zlatá domácí pekárna) - ideál různé itaské pečivo, popř. v supermarketu či pekárně nakoupit různé typy baget a celozrnného pečiva - to zamrazit a porůznu střídat. No a k tomu klasika - vajíčka na sto způsobů, různé uzeniny, doma dělané pomazánky, dělám i domácí paštiku z kuřecích nebo kachních jater, pak samozřejmě nespočet druhů sýrů. Jinak já hodně peču, hlavně kynuté pečivo, takže opět - zamrazím a pak to jako když najdeš :) Vlastně si nevzpomínám, kdy jsme měli za sebou opakující se snídani. No a jogurty... Kyšku... Ale přiznávám se, že čerstvé ovoce nebo zeleninu tak nějak po ránu moc nedávám. Netuším proč... Ale jako děcko jsem čerstvý chléb s máslem a rajčetem nebo paprikou, jen osolené, milovala :)
se dají dobře řešit - buď sama péct doma (zlatá domácí pekárna) - ideál různé itaské pečivo, popř. v supermarketu či pekárně nakoupit různé typy baget a celozrnného pečiva - to zamrazit a porůznu střídat.
No a k tomu klasika - vajíčka na sto způsobů, různé uzeniny, doma dělané pomazánky, dělám i domácí paštiku z kuřecích nebo kachních jater, pak samozřejmě nespočet druhů sýrů.
Jinak já hodně peču, hlavně kynuté pečivo, takže opět - zamrazím a pak to jako když najdeš :) Vlastně si nevzpomínám, kdy jsme měli za sebou opakující se snídani.
No a jogurty... Kyšku...
Ale přiznávám se, že čerstvé ovoce nebo zeleninu tak nějak po ránu moc nedávám. Netuším proč... Ale jako děcko jsem čerstvý chléb s máslem a rajčetem nebo paprikou, jen osolené, milovala :)