Přidat komentář

In reply to by Slunko

Rychle ten měsíc uteče, to je pravda, ale víš, že si vždycky na začátku měsíce vzpomenu, že jsi psávala a jdu se podívat, jestli tam není od Tebe příspěvek? ;) Ty jsi, Katko, dělávala nějaké papírování, viď? Granty a tak, jestli se nepletu? Takže se vracíš na svoje původní místo? A druhého prcka teda s manžou neplánujete? Vím, jaký měl názor, pamatuju si naši rozpravu - asi se nic nezměnilo, viď? Super, že máte babičku. Já jsem za obě neskutečně šťastná. Obzvlášť za moji mamku, kterou mám 15 minut chůze od domu a je v důchodu. Ta mi hrozně moc pomáhá. Druhá je o 12 km dál, ale stále v práci. Ti si zase vezmou občas Kubíka na noc. Kuník oboje prarodiče miluje a několikrát za den se mě ptá, jestli pojedeme za babičkou z Polný nebo za babičkou z Přibyslavi :)
Manža je šikula, že už máte byteček hotový, však se na něm neskutečně nadřel, viď? Jak píšeš o Afghánistánu - on je voják? Taky už jsi to určitě psala, ale já zapomněla.
Šaty mám zamluvené v půjčovně. Vyjdou mě na nějakých 4,5 tis. se vším všudy (bižu, něco přes sebe atd.). Teda když to člověk spočítá, je to všechno hromada peněz. Ani nevím jak a rozpočet mám kolem padesáti tisíc, uf. Ale budeme se na tom podílet všichni (oboje rodiče i prababička nám něco dala, tak to nějak spytlíkujeme). Akorát o prstýnkách ještě přemýšlíme, místo bílého zlata možná půjdeme do stříbrných - je v nich tak 7 tis. rozdíl.
S tou váhou - když jsi sem dávala fotky, tak mi teda přišlo, že jsi krásně štíhlá, ale je jasný, že je to vždycky o vlastním pocitu. Tak držím palce, ať se Ti daří dál, jsi fakt šikulka!
Na cvičení chodíme s Kubíkem - do sokola, jednou týdně. Jinak nikam. Od dubna bysme chtěli chodit s Ondíkem na plavání. To bude Kubík jezdit s námi. Čas pro sebe moc nemám, já jak mám Kubíka pryč z domu, tak uklízím. Zlatej byt, v baráku může člověk pořád dokola a dokolečka :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky