Přidat komentář

In reply to by Majae

Jojo, přestala jsem psát každý měsíc, asi o to nikdo nestál a nějak rychle to utíkalo. Napíšu v dubnu :).
M ěla bych nastoupit 1.4., ale kolegyně odchází na mateřskou, tak asi půjdu po ní, a jelikož jí hrozí riziková, tak možná už od března. Zatím nevím... Ale těším se. Stejně pracuju, jen to kloubím s hlídáním, takhle budu mít na práci klid, jen přijdu o tu pohodu co ted mám, toje jasný :). školku nemáme, ale máme babičku, která ochotně pomáhá a vychází s Petíkem skvěle, jsem ráda, že ho bude mít právě ona, má na něj dobrý vliv a respektují se. Byteček máme hotový a budeme v příštím týdnu nebo pak kolaudovat. Pak už jen změním bydliště a to by bylo aby nebylo a mi snad dostaneme školku od září - DOUFÁM!!
Manžel je pořád zaměstnaný, lítá do Afghánistánu, teda byl dvakrát a příště snad až v květnu. Ale má práci, kde má odpovědnsot velkou finanční, takže je to pro něho fakt stres a je to na něm znát. Dlouho tam takhle nezůstane, snad se mu podaří něco vymyslet :).
A šaty máš z půjčovny nebo šité? Těším se na fotečky, už bude léto, jééé jak se těším :)
Tu váhu jsem musela začít řešit. Před 2 lety jsem měla o 5 kg méně a to mě sakra štve !! Takže ted každý den cvičím a hlídám si KJ, jinak to nejde, nechci být tlustá :). Mám ted fakt motivaci, i kvůli té práci, chci tam jít se sebou spokojená nebo aspon nastartovaná a držet ten režim dál. Uričtě při kojení to musí jít pomalu, však je čas, a pokud budeš vytrvalá, každý deko dobrý a za pár měsíců to bude pár kil :).
Chodíš s dětmi někam na cvíčo nebo kroužků nebo plavčo? Máš hlídání, že by ti s nimi pomohli a mělas čas jen na sebe?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky