Přidat komentář

In reply to by Guffanecek

chlapi to tak prostě mají - zaútočil, protože je v koutě. Být tebou - přestanu komunikovat, seberu věci a odjedu pryč. Další kroky jsou na něm.
Teď z tebe dělá akorát blbce, protože ví, že jsi v patové situaci a chvíli před porodem s tím moc nenaděláš.
Tak se na něj vykašli, ať si ten průser konečně vyžere sám, věnuje se sobě a dítěti.
Takhle mne překvapila kamarádka - ta se s tím fakt nepárala, muž se jí zapletl s asistentkou, kolegyní. Sbalila mu věci, poslala ho do háje. Rovnou zašla bez meškání za právničkou, ta jí připravila podklady, co bude následovat po rozvodu. Sešla se s dotyčnou slečnou, ty podklady - včetně žádaného výpočtu výživného pro dítě a pro ni, vyrovnání majetku a způsobu styku dítěte s otcem. Holka lapala po dechu, docvaklo jí, že má na krku chlapa, co nemá kde bydlet, jeho příjmy pokryjí sotva požadované náklady jeho původní rodiny a navíc se bude muset pravidelně starat o cizí dítě.
Okamžitě z toho vycouvala. Ale tak nějak si sedly a doteď jsou v kontaktu a v dobrém :)
Muž přespával pár dní u kamaráda. Pak to vzdal a šel ke svým rodičům. Ti ho poslali do háje a ať se laskavě srovná.
No srovnal, odprosil, hezky si přišlápl paty, teď mají další dítě. A pro jistotu mu manželka vymyslela projekt pro zabavení - přestavují dům. To ho vyčerpává v kombinaci se svým zaměstnáním dokonale ;-)

Je úžasná pro pro ten svůj pragmatický přístup - jinak je to velmi emotivní osoba. Ale v tomhle úžasně zafungovala... a vyplatilo se jí to.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka