Přidat komentář

In reply to by Zorka

Neboj, to přejde, my zase toho moc nenaspaly (Madla a já, ale vlastně i přítel, ten za mě první 2 měsíce uspával, chodil s malou po bytě, přebaloval...) zezačátku a zlepšilo se to až v červenci, takže všude je něco :s: :///: I tak jsou to zlatíčka, beránci nebo býci asi nebudou žádní peciválové, prostě čiperové od narození! :metal:

Já se tak těšila na plavčo a máme tento týden útrum! :\\: Celých 10 měsíců jsme zdravé a jako naschvál, když máme 1.lekci, malá asi něco chytla, nebo nastydla, pěkně jí teče z nosu a dnes začala sem tam pokašlávat, obávám se, aby se jí to nerozjelo :\/: Takže plavání se nekoná, zdraví je přednější, už jsem to odvolala a začínáme za týden.

No vidíš, do Kolína občas jezdím za kamarádkou, známé mám i u Brodu, tam to mám ráda :) Až se udělá líp, domluvíme se, já teda neřídím, ostuda v mých letech (33), ale už to musím napravit, jestli jednou budou 2 děti, k tomu pes, řidičák je nutnost!

Jinak novinka - ASI jsem to dostala! :C]]: Sice jen takové špinění, spíš jako poslední den MS, už si ani nepamatuju, jaké to bylo... :///: No, za týden jdu ke gynekologovi, tak snad zjistí, jak jsem na tom.

Tak se drž při tom nočním vstávání, Alexík si tě prostě vychováná, jak to ty malé potvůrky prostě umí! :€Ss€: :h:
Paa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka