Přidat komentář

ahoj, abych řekla pravdu tak toto neznám ani u jednoho dítěte. Ondra když nastoupil do školky tak první půl rok marodil ale ne v takovém množství jako tvoje dítě. Byl třeba týden v měsíci doma. Ale neměl nějakou šílenou rýmu. Spíš jsem ho doma nechávala protože jsem byla doma s jeho sestřičkou a tak jsem si říkala že je zbytečné aby do školky chodil. Od ledna potom marodil jen jednou. Další rok marodil s neštovicema (prosinec) a jinak byl v pohodě. No a loňskej rok byl také celkem zdráv. Občas nějaká rýma. Co marodil byl zánět spojivek. Ale nějaké vážnější onemocnění to neznám.
Markétka taky odolává. V pátek začala posmrkávat, tak jsem jí zvýšila dávku Imunoglukanu a už je fit :-).
Dětem tento sirup na imunitu pomáhá. Začala jsem jim ho dávat koncem července. Má se začít dávat cca 2měsíce před nástupem do školky apod... Opravdu si nemůžu stěžovat. Jak to tak vidim, tak si ho koupim i pro sebe ale v kapslích :-).
Nedovedu si představit kdyby takto malá marodila. To bych se v práci moc neohřála :00: .
Ono je dobré také děti trošu otužovat. Od mala jsou zvyklý že je sprchuju vlažnou vodou a nejak extrémně je nenavlíkám. V zimě mají na spaní 17stupňů a v obýváku máme 22stupňů. Lítaj doma v krátkém rukávu :-). Také jsem snima byla pořád venku-ať bylo jaké koliv počasí.Tak jestli je to i tím? nevim. Nejsme v tomto odborník.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka