Přidat komentář

In reply to by Janina_00

Máme sedmimístný Ford Galaxy. Teď je na trhu sedmimístných aut hromada. Bydlíme v pronajatém 3+kk, 80 metrů, zatím nám to stačí, děti jsou malé a jsou rády spolu- navíc když vidím, jak zabordelí ty tři pokoje, tak se jen orosím při myšlence na vícero pokojů a koupelen...

Ale časem bychom rádi do svého, manžel sní o menší kozí farmičce. Šetříme, abychom nemuseli brát moc vysokou hypotéku(oni by nám vzhledem k počtu dětí ani moc nepůjčili).
Hrozně moc se u nás jí, děti jedí jako dospělí, projí se 10-12 tisíc měsíčně a to každej den vařím a peču, abych zbytečně neutrácela za hotovky nebo buchty z krámu.

Oblečení kupujeme po outletech- značková trička za míň než stovku, kalhoty za dvě stě, boty vždy nové, kvalitní. Hodně využívám sekáč, co máme u baráku- vykupují oblečení od maminek a mnohdy tam prodávají nenošené věci ještě s cedulkou za desetinu původní ceny.

Největší záhul jsou kroužky, loni holky chodily na gymnastiku-12 táců na půl roku. Teď jim navýšili tréningy na 3x týdně 3,5 hodiny, což se mi zdá pro šestileté dítě moc, takže s gymnastikou končíme. Místo toho hodina tenisu a hoďka atletiky, hudebka, sbor. Každý den jeden kroužek, vyváženej pohyb i duševní rozvoj :s: Je pravda, že se manželovi protáčely panenky, když viděl složenky. :s: :s: :s:

Dovolenou trávíme po příbuzných a výlety. U moře jsme ještě nebyly, příjde mi, že se malé děti úplně stejně vyblbnou u rybníka, až budou větší, tak je určitě k moři vezmeme, ale spíš vlastní dopravou do soukromýho apartmánu, než něco přes cestovku...

Takže asi tak. :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky