Přidat komentář

In reply to by maccina

Hele, taky mám dny, kdy se tím trápím - mě teda neštve to, že nemá až tak zájem o malou, nehlídá, nikdy ji nehlídala (nikdy ani neměla potřebu si ji pochovat...), ale vím, že jsou věci, na kterých má podíl i já...., ale pak si říkám,že i když jsem se dostala do jejich rodiny, tak mám snad taky právo na svůj život, a nemusím se neustále podřizovat jejich přáním a požadavkům - aspoň co se mé osoby týče ;-).

Jo, máme to složitý, už jsem to tu taky několikrát řešila - dospělá, vdaná švagrová s dítětem, co se neumí sama zabavit, s manželem ji to nebaví a kamarádky nemá. Takže huráá, mám super bráchu, však ten se o mě postará, a že se jemu (nebo snad té jeho), nikam nechce? Nevadí, půjdu si k nim, přeci se nebudu nudit doma. Že jsem tam byla včera? Ale, což, však já se nudím. Že teprve přišli z práce? No a, přeci nebudou jen tak sedět doma. Že chceš uklízet? Nevadí, uklidíš jindy, já se nudím. Že ti není dobře, a chceš si lehnout? Ale lehneš si potom, já se nudím.....
To je (byla)ve zkratce moje švagrová :00: .
Po porodu jsem si dupla a mám takovej klid, že mě to až leze na mozek :s: (ale měnit na tom nic nehodlám, nebo bych ji tady zase klidně mohla mít 4x v týdnu....)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka