Přidat komentář

Ty jo, Káťo - na tý třetí fotce - přidělat křidýlka a je z něj andílek :s: Teď ses určitě zasmála z plna hrdla, vzhledem k tomu, jaké máme všichni raubíře, viď? :s: :s: :s: Ostříhání Petíkovi moc sluší, vypadá úplně jinak.
Petík je pořád takový drobnější, my už máme určitě dobře přes třináct kilo a o deset cenťáků víc než vy ;) Krásně si užíváte léto, těch výletů, co jste absolvovali a Péťa je teda šikulka, že toho tolik našlape :one: A jak pěkně Ti říká, že Tě má rád. Kubík je teď taky takový mazlivý, přisaje se na mě, pohladí, pusinku dá. Ale "wuaaad" říkat neumí :)
Už sis na nové bydlení zvykla? Chaloupka je chaloupka, viď? Ale po sezoně se tam zase vrátíte, ne? A ten byt pak budete pronajímat, je to tak? Jednou jsi tady o tom nějak psala, ale jistá si nejsem. A co koleno? Už je v pořádku? Se Ti nedivím, že Tě to tak rozhodilo, kor když se to takhle sešlo :(
S mlíčkem - my ještě dáváme sunar, ale asi už další kupovat nebudu. Doktor nám kdysi řekl, že kravské až od tří let, ale i tak už ho občas dám a nebo s ním trochu naředím sunar, když je moc teplý (u nás furt všechno "pa", Kubík je na tohle děsnej).
Jak jsi psala v jiném příspěvku o manželovi a dalším potomkovi - člověk se mu asi nemůže tak úplně divit, když si se sourozenci zažil, co si zažil... ale třeba si to rozmyslí, vždyť přece záleží i na Tvém názoru. Držím palce. Mějte se moc krásně, užívejte léto a Petíkovi posíláme pusu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka