Přidat komentář

Ahoj, můžu ti napsat mojí zkušenost.
Když jsem poznala partnera, měl kapelu, jezdil jako vedoucí na tábor a měl přes celý rok akce s dětmi z tábora, měl tunu kamarádů a pořád s nima chodil ven.

Tědka má stále kapelu, má stále ten tábor a má kamarády, ale dost to omezil, za kamarádama chodí jednou týdně, jednou týdně má zkoušku z kapelou, jednou za rok jede na ten tábor a občas na nějakou akci s dětma.

Momentálně jsem už 3 víkend za sebou bez něj, minule jel připravit tábor, pak jel na festival s kapelou a tědka je na oslavě víkendový. Vždycky mohu jrt sním, ale já taky občas potřebuju být sama a tak si odpočinu :-) Pokud sním někam jedu, všímá si mě, neignoruje mě.
A když nic nemá je jenom se mnou, snaží se mi to vynahradit.
Tědka když jsem těhotná, skoro nikam nikam nechodí, krom těchto víkendů, ale to už měl domluvený měsíce před tím než jsem otěhotněla.

V domácnosti mi pomáhá, vlastně dělá víc než půlku prací v domácnosti, tědka nedělám skoro nic, se vším mi pomáhá, s úklidem, s vařením, nákupy neznám. Prostě se stará.

Já se svojí povahou bych s tím mužem být nemohla, ale záleží na tobě.
Pokud není schopnej akceptovat pravidla, co jste si domluvili a nemá zájem trávit čas s tebou, tak nevím, já bych byla nespokojená.
Ano má právo na koníčky, ale má si čas rozvrhnout, tak aby měl čas i na vás.

Neumím ti poradit, co bych na tvém místě dělala.
Pokud by si měla možnost někam jet za rodinou třeba na dva týdny, tak bych odjela ať si zkusí jakej by měl život bez vás.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka