Přidat komentář

Ahoj,
u nás to bylo takhle:
Byla info schůzka, tam nám řekli, co a jak s kroužkama, platbama za obědy, školkovné, papír, kde bylo napsáno, co mají mít s sebou ve školce.
Pak jsme během června měli přijít na celé dopoledne na takzvaný adaptační dopoledne, kde se malá "vpustila" mezi školkové děti a pohrála si s nimi. Tam nám paní učitelka dala papír, takovej dotazník, kde se ptali na vše.
Co na ní platí, čím ji mají pohrozit, když nebude poslouchat, co ji můžou slíbit za odměnu, co má ráda, co dělá ráda, co jí ráda, co nejí ráda. Pak tam byli otázky, jak k ní přistupovat, jestli ji do jídla nutit, nebo nechat na ni samotné kolik toho sní. Co vše umí, s čím ji mají pomoct. Prostě dlouhý dotazník, aby věděli jak s dítětem zacházet. Ten jsme vyplnili, pak odevzdali na konci července.
Pak prvního září jsme přišli do školky (manžel měl dovču a šel s náma) nechali tam všechny věci, co byly v seznamu, dali pusu a já se slzami odcházela :s:
Malá úplně v klidu. Hned po obědě jsem utíkala do školky a bála se co a jak a malá naprosto spokojená a v pohodě přišla dala pusu a celá rodinka pak šla na velký zmrzlinový pohár na oslavu ;) :s:
Druhý den to stejné, jen s tím rozdílem, že mi brečela, že chce ve školce spát s dětma, že jdou na pohádku a ona ji chce taky slyšet a ne jít domů :s: :s: to jsem zas obulela já, že "nechce" za maminkou :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka